BILA U VEZI SA "KRALJEM KOKAINA", A SESTRA JOJ JE ŠOKIRALA SRBIJU: Kontroverzna Maja otkrila SVE PRLJAVE TAJNE
Maja, Foto: Printscreen Youtube/BarSrbija

OVO NISTE ZNALI

BILA U VEZI SA "KRALJEM KOKAINA", A SESTRA JOJ JE ŠOKIRALA SRBIJU: Kontroverzna Maja otkrila SVE PRLJAVE TAJNE

Probala je sve i svašta

Objavljeno:

Maja Kovačević iz Splita, sestra Marijane Čvrljak, učesnice i pobednice Velikog brata, jedna je od učesnica rijaliti Bar koja je na samom početku iskreno govorila o svm prvatnom životu.

Sama je priznala da je uzimala kokain, kao i daje bila u vezi sa "kraljem" kokaina dok je živela u Nici, a sad je za Kurir otkrila da je probala sve i svašta.

"Cura sam koja je probala sve i svašta, ponekad kad su žurke, kad je tu... To je ljudi normalno, zaklapajte vi koliko god hoćete, za mene to nije ništa čudno, ništa neobično. Znate šta? To svi znaju, meni to nije problem. Niti se radi o dnevnoj konzumaciji, niti sam ikad u životu krizirala za nečim. Jednostavno sam otvorena za sve", započela je Maja.

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebok i YouTube!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvaraju sutra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.