ESPRESO OTKRIVA: Jedan učesnik BARA se druži sa našim ČUVENIM GLUMCEM, pronašli smo FOTOGRAFIJU koja sve DOKAZUJE!
Foto: Kurir TV

ekskluzivno

ESPRESO OTKRIVA: Jedan učesnik BARA se druži sa našim ČUVENIM GLUMCEM, pronašli smo FOTOGRAFIJU koja sve DOKAZUJE!

Ovo sigurno niste znali

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Tokom prošle noći na Kurir televiziji počeo je sa prikazivanjem novi rijaliti "Bar", a već danas cela Srbija bruji o intrigantnim dešavanjima.

Espreso redakcija je otkrila da se jedan od učesnika, Luka Pavlović, druži sa našim poznatim glumcem Miodragom Dragićevićem.

O njihovom odnosu svedoči fotografija koju je sam glumac podelio na svom profilu još pre 3 godine, a na kojoj se jasno vidi njihova drugarska prisnost.

Glumac je tom prilikom Luku, koji je prvi vođa Bara, nazvao Majklom Džordanom, te otkrio da piju piće i planiraju dalja druženja.

"Reci mu da je tvrd". - glasio je zanimljiv komentar ispod njihove fotke, a šta će Luka reći o svemu ovome ostaje nam da vidimo.

1 / 2 Foto: Promo / Kurir Tv

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

"BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu."

Vrata Bara se otvaraju u petak 24. decembra, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu!

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.