NASTAO OPŠTI HAOS, VEĆ SU ZARATILI: Devojke pokazale ZUBE i to ZBOG ŠOK RAZLOGA! (VIDEO)
Žestoko, Foto: Print Screen Youtube/BAR Srbija

RIJALITI

NASTAO OPŠTI HAOS, VEĆ SU ZARATILI: Devojke pokazale ZUBE i to ZBOG ŠOK RAZLOGA! (VIDEO)

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, a već je počelo žestoko!

Objavljeno: 17:14h

Za manje od četiri sata počinje rijaliti "Bar", projekat koji o kome će se tek pričati, a koji Kurir televizija realizuje u saradnji sa produkcijom "Videostroj" po švedskoj licenci, dok iza njega stoji najveća regionalna medijska kompanija.

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti široj javnosti. Oni dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka emitovanja potpuno je jasno da će u "Baru" biti sve samo ne dosadno. To je najraznovrsniji sklop različitih karaktera, kulture, mentaliteta, sa radnim iskustvom ili bez.

Prva svađa već se desila u prvoj epizodi i to između devojaka, a večeras u 20.45 možete da pratite sva dešavanja u rijalitiju "Bar".

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.