NOVI TAKMIČARI ĆE VAS PATOSIRATI: Dobio otkaz zbog Novaka Đokovića, bila u vezi sa "KRALJEM KOKAINA"?!
Bar, Foto: PROMO / KURIR TV

POČEO JE RIJALITI

NOVI TAKMIČARI ĆE VAS PATOSIRATI: Dobio otkaz zbog Novaka Đokovića, bila u vezi sa "KRALJEM KOKAINA"?!

Ovo su prva tri takmičara!

Objavljeno:

Počeo je prvi interaktivni rijaliti u Srbiji "Bar", a ovo je prva grupa takmičara koja će vas sigurno šokirati!

Luka Pavlović je takmičar koji je zbog povrede postao neuspeli košarkaš pa je morao da pronađe alternativu i drugi način za zaradu. Dolazi iz Beograda i ima 27 godina. On govori da je učinjena velika nepravda kada je dobio otkaz u jednom klubu jer je po "naredbi" Đokovića skinuo majicu koja je ujedno i njegova uniforma i veselio se sa njim i gostima na žurki. U vezi je, a za sebe kaže da je najbolji barmer u gradu.

Luka Pavlović
foto: Promo / Kurir Tv

Šokantna učesnica Maja Kovačević dolazi iz Splita i ima 31.godinu. Probala je droge i bila u vezi sa „kraljem“ kokaina dok je živela u Nici. Šokirani ste, zar ne? Ali to nije sve. Maja je ostala trudna u trećoj godini srednje škole – na dan porođaja je uhvatila svog izabranika sa drugom devojkom. Njena sestra je Marijana Čvrljak, koja je postala popularna nakon učešća u rijalitiju "Veliki Brat" kada je udata uplovila u vezu sa slobodnim Nemešom. Pre kovida je živela i radila u Dubaiju, a sada je u vezi sa jednim, kako ona navodi, problematičnim tipom.

Maja Kovačević
foto: Promo / Kurir Tv

"Uvek kažem sebi: ako ne možeš na sebe da se osloniš na koga ćeš? Na roditelje ne možeš, moraš sam sebe da podižeš i hrabriš", rekla je treća takmičarka rijalitija, Kristina Stanković iz Šapca. Otkrila je da ima disfunkcionalnu porodicu sa jako teškom pričom. Za sebe kaže da ima kratak fitilj, a nama ostaje da vidimo šta će sve Kristna da pokaže u ovom formatu!

Kristina Stanković
foto: Promo / Kurir Tv

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, kao i od 23.50 liva žurke. Svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.