TRESE SE BELA KUĆA, TOTALNI LOM: A tek oko čega je izbio SUKOB, AU!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NAPETO ZA CRNIM STOLOM

TRESE SE BELA KUĆA, TOTALNI LOM: A tek oko čega je izbio SUKOB, AU!

Naravno, on je mogao otići u ekonomsko u toalet, ali je odlučio da ode pored bazena i dobacio je to za Cedevitu - komentarisala je Dalila

Objavljeno:

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, kako bi počela omiljena emisija gledalaca - "Gledanje snimaka". Prvi klip za večeras prikazao je Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu, koji pričaju o čuvenoj Cedeviti:

Kakav si ti klošar - vikala je Maja Caru.

Samo lajte što jače, jer danas ne pričam ni o čemu, idem na cigaru! - pobesneo je Filip.

Naravno, on je mogao otići u ekonomsko u toalet, ali je odlučio da ode pored bazena i dobacio je to za Cedevitu - komentarisala je Dalila.

Niko ništa nije slagao ovde, ovo jeste bezobrazno i jako ružno. On je izašao sa Zolom, ovo je direktna provokacija na račun njihove grupe. Filip je kvaran - govorila je Maja.

"Koliko sati" je bila šifra za količinu voljenja, svako je mogao da vidi naše klipove iz izolacije - otkrila je Dalila.

Ne smem pitati koliko ima sati, ne smem pomenuti Cedevitu, ne smem rernu otvoriti, hajde! - besneo je Filip.

Car obožava Dalilin osmeh, kad se ona nasmeje, to je neka zaraza. Car je bacio foru i čekao da vidi da li će se upecati - rekao je Karić.

Folirantu, meni ispiraš mozak za neke stvari. Nemojte da se zaje*avate sa situacijama - vikala je Maja, pa ga ispolivala, a on je napustio emisiju.

Filip Car se nikada neće promeniti, poenta je u njegovoj želji da ponovo komunicira sa Dalilom. Majo, pomiri se sa sudbinom da te je*e samo zato što te se plaše. Ne interesuje ga to da se tučeš! Hteo je da te je*e pre Janjuša, ego je nahranio s tobom! - govorio je Đedović Maji.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.