FILIP CAR DOBIO ZABRANU: Više neće moći da radi OVO sa Dalilom!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

opa

FILIP CAR DOBIO ZABRANU: Više neće moći da radi OVO sa Dalilom!

Dalila je neko ko je u našem odnosu rekla da Stefan je protiv našeg odnosa

Objavljeno:

U toku je popodnevno izdanje emisije ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić podigla je Filipa Cara, kako bi prokomentarisao Dalilno izlaganje i video klip na kom je prikazana njegova svađa sa svojom devojkom Majom Marinković:

- Glupa su ta moja poređenja kad ja hoću Maji da kažem da se moje šesto čulo ispostavi tačno. Bila su poređenja sa Minom, Aleks i ostalo, ali ja imam to dobro u sebi da prepoznam. Dalila je neko ko je u našem odnosu rekla da Stefan je protiv našeg odnosa. Što se tiče Stefana i te situacije, da bio sam u pravu, kao što sam bio za Dejana u pravu. Meni se percepcija krivi i slika, a nije bilo tako kako mi je bilo govoreno. Ne treba da pominjem svoje bivše odnose u ovoj vezi. Videli su da ona i danas bulji u mene, neću se dovoditi u situaciju od juče, jer je to ona htela - rekao je Car.

Dalila Mujić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- To nije istina, ovaj čovek za mene ne postoji, a mene neka izbaci iz svojih prljavih, šugavih, usranih usta - bila je izričita Dalila kad je zabranila Caru da je više uzima u usta.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.