DALILINA MAJKA ULAZI U ZADRUGU? Spremna je da napravi PAKAO mnogima, nastaće POTPUNI OBRT! Neviđeni HAOS U NAJAVI!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

DALILINA MAJKA ULAZI U ZADRUGU? Spremna je da napravi PAKAO mnogima, nastaće POTPUNI OBRT! Neviđeni HAOS U NAJAVI!

- Neću ništa da pričam o tome. Tako su mi rekli. Malo strpljenja, bićete iznenađeni - poručila nam je Emina.

Objavljeno:

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, uskoro bi mogla da postane nova učesnica "Zadruge"! Kako Kurir saznaje, ona je već u pregovorima sa produkcijom Pink televizije i spremna je da uđe kako bi iznela svoju stranu priče i odbranila ćerku.

Emina je već dugo pod stresom i boli je to što se sva krivica svalila na Dalilu, a posebno je nervira to što se Dejanovi roditelji upliću i daju izjave medijima u kojima pljuju bivšu snaju. Kako naš izvor kaže, Mujićka odavno ima nesuglasice sa Dragojevićima i jedva čeka priliku da o tome progovori.

Emina Mujić
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen

Doneće dokaze

Navodno, ona ima dokaze da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračara s namerom da rastavi njih dvoje. To je Emini rekao jedan hodža iz Bosne, kod kog je nedavno išla. Pored toga, ona će dati sve da pomiri ćerku i zeta, jer smatra da je on najbolji izbor za Dalilu, a posebno priželjkuje suočavanje sa Filipom Carem, o kome je takođe prikupila dosta inkriminišućih podataka.

Upravo o tome će pričati čim uđe u rijaliti, mada se još uvek nije precizno dogovorila sa čelnicima produkcije o uslovima učešća. Prema našim saznanjima, Emini je ponuđeno da dobije honorar od 1.500 evra nedeljno za boravak u "Zadruzi", što njoj odgovara. Pozvali smo Dalilinu majku za komentar, ali ona nije mogla da iznosi detalje.

- Neću ništa da pričam o tome. Tako su mi rekli. Malo strpljenja, bićete iznenađeni - poručila nam je Emina.

Emina Mujić
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, SONJA SPASIĆ, PRINTSCREEN, PRINTSCREEN/PINK

Svađe odranije

Ipak, pre nekoliko dana je Mujićka rekla da joj je želja da uđe.

- Najradije bih ušla u "Zadrugu", rekla bih Dalili i Dejanu neke stvari da svi čuju. Nije mi jasno zašto je on navodno trpeo sve, a znao je i video situaciju - rekla je Emina i oplela po Biljani.

- Nismo u kontaktu. Biljana je bila sa švalerom kad smo se videli, dovela je čoveka koji živi tri kuće od njihove. I onda kažu da je Dalila ukaljala prezime Dragojević. Biljana ga je ukaljala. Dejanov otac Goran je iz kuće izašao sa dva kofera, a ona je dovela drugog čoveka u krevet - besno je poručila Emina tada.

Emina Mujić
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.