"TI SI UBICA I NASILNIK, IŽIVLJAVAŠ SE NAD MLADIM DEVOJKAMA" Dalila otkrila JEZIVE STVARI o Saletu: Svi ZANEMELI!
Foto: Instagram

ŠOK

"TI SI UBICA I NASILNIK, IŽIVLJAVAŠ SE NAD MLADIM DEVOJKAMA" Dalila otkrila JEZIVE STVARI o Saletu: Svi ZANEMELI!

- Ti si ubica i nasilnik, čovek koji ima 46 godina a došao je ovde da se iživljava nad mladim devojkama, govorila je Dalilu Saletu Luksu.

Objavljeno:

Dalila Dragojević je pod sve većim pritiskom u kući, a mnogi zadrugari koriste priliku da je zakače. Naime, ona se ovoga puta žestoko posvađala sa Saletom Luksom iako su do skoro provodili dosta vremena zajedno i slagali se oko mnogih stvari.

- A ti klošaru, približi se još jednom mojim stvarima, svaka majčica, sve što imaš od stvari, biće ti izrezano na sitne delove. Ovde se ubico nećeš iživljavati nad ženama. Da, da ti si ubica. Danas si mi uzeo dva nesesera i bacio na krevet. Nemoj mi izigravati Filipa, jer Filip ne možeš da budeš. Ja kad se budem obratila čelnicima ove kuće jer sam shvatila da sam zivotno ugrožena, letećeš iz ove kuće, to ti ja kažem - vikala je Dalila.

Sale Luks
foto: Instagram

- Ti što ne ceniš prijatelje i onda misliš da možeš da pišaš po svima, to je tvoj problem - pokušavao je da se odbrani Sale.

- Ti si ubica i nasilnik, čovek koji ima 46 godina a došao je ovde da se iživljava nad mladim devojkama - hvatanjem Viki za vrad, udaranjem Čaprićke za nogu, napadao si i Staniju, a sad ameni bacaš stvari - istakla je Dalila.

- To što si meni ti izjavio ljubav u pušioni kada sam bila najranjivija, a onda si došao, kada sam bila pored šporeta, pa si me zagrlio i veoma snažno pritisnuo oko vrata poput zveri i onda poljubio. Tada sam došla kod tebe, ako me budeš još jednom tako poljubio, videćeš svoga Boga. Ja ti nisam ni ova ni ona - objašnjavala je Dalila.

Bonus video:

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO
06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media