ZORANA PAVIĆ ZAKUCALA IZJAVOM: Konačno da je neko rekao OVO!
Foto: printscreen

opa

ZORANA PAVIĆ ZAKUCALA IZJAVOM: Konačno da je neko rekao OVO!

Nasmejana i vedrog duha, Zorana je uvek spremna na dobru šalu, a kako kaže smatra da nikada neće ostariti upravo zbog te pozitivne energije kojom zrači

Objavljeno: 15:46h

Pevačica Zorana Pavić iako je ušla u šestu deceniju može se pohvaliti atraktivnim izgledom i energijom kojom pleni svaki put kada se pojavi na sceni.

Nasmejana i vedrog duha, Zorana je uvek spremna na dobru šalu, a kako kaže smatra da nikada neće ostariti upravo zbog te pozitivne energije kojom zrači.

Zorana Pavić
foto: Youtube

- Jako je važan taj duh... Sa duhom koji imam, a pritom jako površni ljudi koji kažu "ova se stalno smeje", ja samo umem da nosim probleme, uz taj duh i uz ljude koji se brinu i daju mi tu energiju i raduju se da zračim tom energijom i da u fizičkom smislu izgledam kako izgledam. Ja i kad nisam izgledala kao sada ja sam tu energiju gajila, ona meni nije uzročno posledična veza da li sam fizički top - rekla je pevačica za "Grand news" i dodala:

- Ja stvarno nikad neću ostariti i taj duh, osim lasera i sjajne šminke, mislim da je taj duh jako značajan i da nam on ne da da ostarimo.

Bonus v)ideo:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.