ZAVRŠEN RAT DALILE I DEJANA OKO TELEFONA, KARTICA I LOZINKI! David PRIJAVIO SVE POLICIJI,epilog nikada dramatičniji
Foto: Printscreen

šok

ZAVRŠEN RAT DALILE I DEJANA OKO TELEFONA, KARTICA I LOZINKI! David PRIJAVIO SVE POLICIJI,epilog nikada dramatičniji

Hitno reagovao advokat, otkriven epilog Dalilinog i Dejanovog rata oko telefona, lozinki i kartica.

Objavljeno:
  • 17

U "Zadruzi" nastala je prava zbrka kada su Dalila i Dejan Dragojević započeli rat oko svojih mobilnih telefona, tekućih računa, lozinki platnih kartica, telefona i naloga na društvenim mrežama, koji su ostali u njihovom porodičnom domu u Gornjem Šepku.

Dejan se usred emisije obratio svojoj porodici i hitno naložio da se njegove stvari uzmu iz Gornjeg Šepka i sklone na sigurno, što je pokrenulo nove sukobe u Beloj kući. Iako je želeo da predstavi javnosti da je zabrinut za svoj novac koji mu je Dalila u afektu navela da će mu oteti, po svemu sudeći strahovao je od nečeg sasvim drugog - da iz njegovog telefona ne procuri kompromitujući materijal koji, svi su ubeđeni, ima.

Dalila i Filip
foto: Youtube

S druge strane, Dalila mu je poručila da je ne interesuje njegov novac, niti bi ga ikada istog lišila, a takođe je izrazila bojazan za to da li će Dejan iskoristiti njene privatne fajlove i podatke u nameri da joj naudi. Zbog toga je dozivala advokata, ali i svog prijatelja Danijela, koji bi trebalo da se pobrine za telefone i druge stvari.

Sve isterali na čistac, David "popio" prijavu u policiji

Dok su Dalila i Dejan ratovali sinoć u Beloj kući, van nje je pokrenut novi rat - David Dragojević, Dejanov rođeni brat, kontaktirao je Dalilinog prijatelja Danijela kojem je zbog pomenutih telefona, lozinki i kartica uputio pretnje, zbog čega ga je Danijel prijavio policiji.

S druge strane, mobilni telefoni, lozinke i platne kartice, koje su bile predmet sinoćnje svađe Dalile i Dejana, jutros su advokati doneli u produkciju "Zadruge", gde su sa Dragojevićima zaključili ovaj spor i na njega stavili tačku.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO
06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media