BAVILA SE PROSTITUCIJOM U ŠVAJCARSKOJ I BUJANOVCU? Zadrugarka će se ONESVESTITI kada ON bude ušao: Raskrinkaće je!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

BAVILA SE PROSTITUCIJOM U ŠVAJCARSKOJ I BUJANOVCU? Zadrugarka će se ONESVESTITI kada ON bude ušao: Raskrinkaće je!

On tvrdi da zna sve o zadrugarki, a spekuliše da bi uskoro trebao da uđe u Zadrugu.

Objavljeno:

Učesnici rijalitija šuškaju kako je učesnica Nevena Savić neko vreme provela u zatvoru, a ona je priznala da jeste i da je to bilo u Švajcarskoj.

Ona je tada istakla da se nije bavila najstarijim zanatom, već da je bila go-go igračica. Sada se oglasio i potencijalni budući zadrugar Branko Gerov koji je kako kaže potpisao ugovor za ulazak i pitanje je dana kada će se useliti na imanje.

Nevena Savić
foto: Printscreen Zadruga

- Potpisao sam ugovor za ulazak i očekujem poziv svakog trenutka, ja sam Nevenu preporučio i "uveo" je u Zadrugu - počinje Gerov koji napominje da je trebalo zajedno da uđu, međutim ušla je samo ona, a njega je produkcija planirala za kasnije.

- Ona je mene kontaktirala preko Instagrama i dopisivali smo se, ona je rekla kako joj treba reklama za neku modnu kolekciju i ja sam je preporučio za ulazak u Zadrugu, jer sam ja tada već potpisao ugovor. Otišli smo na razgovor i na ručak, posle smo otišli do mene - nastavlja Branko, pa otkriva da mu je Nevena ispričala ceo svoj život.

- Rekla mi je da nema sjajnu prošlost, a ja sam rekao da niko od nas nema, i tada mi je priznala da se bavila prostitucijom u Švajcarskoj i Bujanovcu, a bila je čak i hapšena zbog toga, sve mi je ispričala, ma k*rvetina - šokirao je Gerov.

On navodi da ga je pre odlaska u karantin zadrugarka or*lno zadovoljila.

- Bili smo kod mene i p*šila mi je i posle sam je vozio u hotel u karantin i to je to. Ne znam koliko je pre naplaćivala, ali ne verujem da je neka velika cifra, bio sam tu sa dva ortaka, oni sve znaju, čuli su sve - otkrio nam je Gerov, koji nema lepo mišljenje ni o Filipu Caru, ali zato Stefana Karića zna od detinjstva.

- Cile (Stefan Karić) i ja se znamo dosta dugo iz kraja, a onaj Filip Car me užasno nervira! Tu glumi neko ludilo usred Beograda, Srbije, ma bolje da ćutim, on mi baš ide na živce, njega bih prebio - rekao je Gerov.

Nevena Savić
foto: Printscreen Zadruga

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso/S.danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.