REAGOVALO OBEZBEĐENJE! LOM U ZADRUZI ZBOG DALILE I CARA, RAZVDAJALI IH: "Klošarko, ološu, pokazala si pravo lice"!
Dalila Dragojević i Filip Car, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

HISTERIJA

REAGOVALO OBEZBEĐENJE! LOM U ZADRUZI ZBOG DALILE I CARA, RAZVDAJALI IH: "Klošarko, ološu, pokazala si pravo lice"!

Haos u beloj kući!

Objavljeno:

Nakon "Mićine igre istine" sinoć je nastao haos u hotelu "Zadruge 5". Naime, Filip Car se naljutio na svoju devojku Dalilu Dragojević zato što nije krenula za njim kad je napustio Belu kuću, već je ostala do samog kraja.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Filip Car je bio vidno izrevoltiran što Dalila Dragojević nije htela da razgovara sa njim nakon sukoba koji su imali. On je celo jutro pokušavao da se opravda kod devojke, ali mu nije polazilo za rukom.

- Da ja iznerviran dolazim ovde i razmišljam da si ostala za stolom. Tamo ti je bivši muž, neki sa kojima si povezivana, da li te neko napada... Ti si ta koja je trebalo da kaže da odemo. Ja ti kažem da idemo, ti kažeš neću. To kod mene nema. Za mene je ovo velika povreda. Da sam ja onako povređen i želim da odem da spavam sa curom, a da ona neće nego ostane tamo. Zarad čega, čokoladice? - govorio je Car.

- Ti si tražio da idemo tamo. Druga stvar, svađao si se sa Saletom glumcem, a meni zameraš kad ulazim u konflikt sa jačim ličnostima. Pričam da prebaciš na sprdnju. Stefan krenuo da priča, ti pričaš preko njega, tri puta ti govori da sačekaš - odbrusila je Dalila.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Filip je nakon niza uvreda i prozivki koje su Dalila i on uputili jedno drugom, molio Dragojevićku da razgovara sa njim, ali kada je opet čuo "ne", on je počeo da lomi stvari po hotelu.

- Hajde da pričamo - rekao je Car.

- Ne, ne želim - dogovorila je Dalila, nakon čega je Car doživeo pomračenje.

- Mene ćete je**ti u mozak, je**m li vam majku svima, šta mi radi ova žena. Ne smem ni sa kim zapaliti cigaru, da mi se ne prebaci - govorio je Car i lomio po hotelu.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U tom momementu se pojavilo obezbeđenje.

- Aman, čoveče, ostavio si me, nemaš živce i strpljenje, ostavi me na miru, pusti me da spavam. Rekao si da ćeš da izažeš iz hotela - vikala je Dalila.

- Jao kakva si ti glumica - dodao je Car.

- Jesam, sve sam, ostavi me na miru - dodala je Dalila.

- Klošarko jedna, pokazala si pravo lice - nastavio je Car.

- Pričaj, vređaj, jasno i glasno, a ne tako da stisneš zube - govorila je Dalila.

- Skloni se od mene - vikala je Dalila kada je Car krenuo na nju.

- Smiri se - govorio je Car.

- Skloni se od mene, fuj, odvratan si - vikala je Dalila i plakala, a zatim je udarala Cara kako bi se sklonio dok je ležao na njoj.

- Samo se smiri, izaći ću, samo se smiri - govorio je Car.

- Makni se od mene - izvukla se Dalila i pobegla u kupatilo gde je plakala. Car je nakon toga došao u kupatilo i nastavio da priča, iako ona nije htela da ga sluša.

- Psihopato, skloni se, beži, izađi, ne želim da te gledam - vikala je Dalila i izbacila Cara iz kupatila i hotela.

- Ti si jedan ološ. Sada ti se kunem u sve moje najmilije da ti i ja nismo više zajedno, loš si čovek. Te tvoje priče nisu za mene, nego za nekog drugog. Ja ću se ujutru iseliti iz hotela, ali o meni tako nećeš pričati. Sigurna budi, ja sam se zarekao da ni prema jednoj se nisam ponašao kao prema tebi. Tebi je rijaliti popio mozak, vidi kako se ponašaš prema meni, a ja divan. Neću to da trpim od tebe, tako možeš sa nekim drugim - rekao je Car.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.