OVO JE DOKAZ DA JE DEJAN FOLIRANT I MANIPULATOR? Isplivalo šta je sve Dalila učinila za njega!
Foto: Printscreen

haos

OVO JE DOKAZ DA JE DEJAN FOLIRANT I MANIPULATOR? Isplivalo šta je sve Dalila učinila za njega!

Dalila drugarica sve ispričala

Objavljeno:

Ljubavni trougao iz "Zadruge", koji čine Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević, već dugo trese Balkan - svakodnevno se oglašavaju članovi njihovih porodica, komšije, prijatelji, a u razgovoru za medije Dalilina dugogodišnja drugarica Amra iskreno govori o tome ko je i kakva, zapravo, Dalila, ali i na koji način su ona i Dejan funkcionisali.

- Pravo da vam kažem, ja Dalilu znam deset godina unazad, a preko nje upoznala sam i Dejana - bolje da nisam! Pa, da javnost zna samo delić onog što znam ja, pre svega o njoj, pa onda i o Dejanu, toj "velikoj žrtvi", sve bi vam bilo kristalno jasno - počinje priču Amra, koja o Dalili za sve ove godine koliko se znaju lošu reč nema da kaže.

- Pa, znate li vi kakva je ona osoba?! Pravi laf, i kao prijatelj i devojka, ćerka... Sve! Ma, pamtim milion situacija, ona je u stanju sebe na poslednje mesto da stavi da bi svima drugima pomogla. Pa, tako je i Dejanu, to se odavno zna - bukvalno ga je izvukla iz ponora, kada su ga se svi odrekli i ostavili kao kera na ulici... Ko mu je bio tu? Pa ta ista Dalila, koju sad pljuje na sva zvona! I vukla ga je stalno, motivisala, finansirala... Pa, hej, krov nad glavom mu je pružila i dom, sve ono što on kod svojih, koji se sada jelte toliko brinu, nije imao.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Zaljubila se žena, bila fer, priznala i ostavila muža, pa šta?! Ne vidim problem! Pa bolje tako, da je bila iskrena i fer, nego da ga je varala sa strane. Zavolela je Filipa, pa normalno da treba da prati svoje srce, a ne da se ganja s onim ljigavkom, za kog ne znate ni da li smrdi ili miriše, znate kako kaže narod. Pa svakoj ženi, tako i Dalili, treba bre muškarac, a ne detence, da ga vodi na povocu... I sad je neki tamo antifanovi linčuju, stvarno ne vidim zbog čega. Pa ni onu malu Lunu nisu toliko linčovali kada se zaljubila i priznala.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.