Reper osuo paljubu po Dalili, NEMILOSRDNO delio epitete: Udario na fizički izgled, NAZVAO je BOVOM!
Foto: Youtube

au, čoveče!

Reper osuo paljubu po Dalili, NEMILOSRDNO delio epitete: Udario na fizički izgled, NAZVAO je BOVOM!

Šok za šokom i to u emisiji!

Objavljeno: 13:11h

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša gostovao je u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom žestoko potkačio Dalilu Dragojević, ali ne zbog prevare koju je učinila u rijalitiju, već zbog njenog fizičkog izgleda.

Voditeljka Jelena Pešić ga je uputala da li u Zadruzi trenutno postoji neka devojka koja bi bila prikladnija za Dejana Dragojevića, ali i koja se njemu dopada.

Nenad Aleksić Ša
foto: Instagram

- Ima par simpatičnih devojaka. Da se neko ne uvredi, ne znam mnoga imena, pratim samo ova aktuelna dešavanja. Čaprićeva je kul devojka, poznajem je. Sa dosta bih žena mogao da se družim, ali ne i da budem sa nekim u vezi. Što se tiče Dejana, dosta devojaka ima i svaka je lepša od Dalile, ja sam samo brutalno iskren. Ranije sam se ustezao, sve kao neću da pljujem, ali sada ću da budem iskren. Ne znam kako ona može da privuče nekog muškarca, građa, šta je ono? Izgled, pa ponašanje. Kao bova je! Deki je lep dečko, zaslužuje lepšu devojku! - pričao je Ša.

Dalili sigurno neće biti drago da čuje ovakve komentare kada izađe iz rijalitija, a da li će zbog ovih reči reagovati, ostaje da vidimo.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.