"VENDI RAZOBLIČILA LISICU (DALILU) I DRNDARU (REŠIĆEVU)": Nikada BRUTALNIJA ANALIZA! "Dejan je MAZOHISTA I ROB!"
Vendi, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

bez dlake na jeziku

"VENDI RAZOBLIČILA LISICU (DALILU) I DRNDARU (REŠIĆEVU)": Nikada BRUTALNIJA ANALIZA! "Dejan je MAZOHISTA I ROB!"

Lisica Mujić je preko noći "skovala" plan i Dejan je bio glavni mamac i karika na koju se ona "zakačila".

Objavljeno: 19:03h
Ermin Biberović

Pevačica i rijaliti majstor Vesna Vukelić Vendi, poznata je po svom britkom jeziku, pravdi i istini, po tome što uvek dubinski i temeljno iznese analizu svih aktuelnih dešavanja, tako da je i ovoga puta dala svoj sud o rijaliti triu Dalili i Dejanu Dragojević i Filip Caru, koji već mesecima unazad trese region i puni novinske stranice.

Dalilinu prevaru i ulaženje u emotivni odnos sa Filipom Carem mnogi osuđuju i potpuno su na strani ostavljenog Dejana Dragojevića, a Vukelićeva je sada iznela pravi presek stanja celokupne siutacije.

Vesna Vukelić
foto: Youtube

- Svaki rijaliti ima svoju noseću temu, tako i sada. Tema sadašnjeg rijalitija jeste LOV NA LISICU. Međutim, ovde je samo čir pukao. Zašto je došlo do pucanje čira, odnosno kako se u narodu kaže grizlice, šta je prouzrokovalo da se grize, grize i progrize, kao što kaže tema, lisica koja je plaćena da je mi razobličavamo, kao što sve u životu mora da se razobličava, tako i ovaj lov na lisicu, koja misli da je jako lukava i da lukavstvom može da zamajava narod. - na početku je naglasila Vendi za Espreso.rs, kao uvod u dalju analizu Dalile Dragojević.

DALILA JE PATOLŠKI ZALJUBLJENA U DAVIDA DRAGOJEVIĆA

- Ključni problem se krije zakopan u prošlosti i glasi ovako: Dalila Mujić je patološki bila zaljubljena u Davida Dragojevića, do te mere da su se ljudi stideli posmatrajući ženu koja je uhodila kroz čitav taj rijaliti Davida. Pošto je jedva nekako shvatila da mu nije ni u malom mozgu, pretvorila se u flaster, koji ga uhodi po kući, po žurkama bez trunke stida i srama, prezrela je i njegovu devojku i počela da se bavi svim mogućim smicalima da mu zagorča boravak u rijalitiju (prim. aut. rijaliti Parovi).

Dalila Dragojević
foto: Youtube

- Imala je sreću okolnost da niko iz produkcije, slučajno ili namerno nije želeo da je razobliči, i da se pozabavi njenom bolesnom zaljubljenošču i svim drugim pakostima u bolesnom proganjanju Davida i njegove devojke (Aleksandre Subotić), sa kojom se zabavljao u rijalitiju, i svima njemu bliskim, govori Vendi i naglašava da je Dejan upravo tada "upao" u Dalilinu zamku.

- Onda se pojavio Dejan kao Davidova podrška i vrlo brzo je uveden u igru na Dalilino insistiranje. Lisica Mujić je tada preko noći "skovala" plan i Dejan je bio glavni mamac i karika na koju se ona "zakačila".

- To što je raskinula, kako Davidova majka podseća, tada sa nekim Dadom, isto u rijalitiju, i to po istom obrascu kao što je posle uradila sa Dejanom.

Znači, ona preko noći menja kurs kretanja i navodno se zaljubljuje u Dejana, da bi zavarala trag. Iako se već tada videlo da ga voli sa mržnjom, namestilo se da to Dejanu prija, da ga neko sa mržnjom voli, jer je očigledno on mazohista, i da bude u ulozi roba, zato on i nije imao problema u braku četiri godine. - otkrila Vendi i ističe da je Dalili Dejan služio kao paravan kako bi se lakše "uvukla" u gnezdo Dragojevića.

Dalila Dragojević
foto: Ana Paunković, Nikola Anđić, Damir Dervišagić

DALILA SE UDALA ZA DEJANA DA BI UŠLA U PORODICU DRAGOJEVIĆ

Nameće se pitanje: Zašto se udala za njega? Videlo se u startu prema njemu hladnjača.

  1. Ona se preko njega udala za Dragojeviće, ne za Dejana. On je samo bio trojanski konj, koji je preveo u Dragojeviće, da ona može da ih ima pod lupom i da osluškuje stanje u Veterniku po principu "rekla-kazala".
  2. Drugi razlog je, ako ne može original, može da ima Davidov falsifikat, tj. genetiku Davidovu i da dobije dete iz njegovog gnezda.

- Međutim, Dejan je očigledno "onjušio" da nešto tu duboko "smrdi" i povlači radikalni rez, ograđuje se i pušta niz vodu i brata, majku i sve tamo, misleći da je time rešio problem i da može da se voli i dalje slobodno sa mržnjom od strane ove Lisice, Dalile, kao i da je tako rešio problem koji ga je očigledno tištio, ignorišući istinu, omamljen, ugnjetavanjem i mržnjom koju je dobijao od svoje drugarice Lisice u neograničenim količinama.

- Raspad ove priče na dinamitu mržnje, koju je Dejan prevodio kao ljubav, za dlaku je izbegnut sa Stefanom Karićem u rijalitiju zbog čega su i pobegli. Ali Dejan je želeo da "jaše" istu zabludu. Međutim, emocije su skrenule prema Filipu Caru koji je očigledno samo izgovor za naplaćeni brak u rijalitiju. Filip Car se atetirao u đavolje gnezdo jer nema uvid. Njegova prednost jeste što je lako zaljubljiv i što je kao i svi tamo pretvorio seks u olimpijsku disciplinu. - ističe pevačica.

Ovaj rijaliti traži presek stanja i svaku dijagnozu. Lisici niko sada ne čini plezir, što je odlično, jer je zato i plaćena. - dodaje Vukelićeva.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Međutim, Vendi nije poštedela ni Sandru Rešič, pevačicu i aktulenu učesnicu Zadruge, tako da je nikada brutalnije opisala i nazvala "drndarom".

- Ima ona izreka, "kako zračiš tako i privlačiš". Vrlo je simptomatično i to da ga je odmah jedna druga, ništa manje zla osoba onjušila, koja liči, kako mnogi komentarišu na onu drndaru što ubacuje štrumfove u džak. Međutim, svi pobegnu od tog džaka kada video da im se parkirao ispred nogu. Reč je o Sandri Rešić, koja ima obraz kao đon. Žena koju interno zovu "Drndara" po sličnosti sa onom iz štrumfova, bez ijedne reference, ni u muško-ženskim odnosima, jer joj se niko nikada ni u šali nije udvarao, osim Marka Osmankčića, koji je to to uradio na nagovor Stanije Dobrojević, pa se Stanija grdno pokajala.

Dejan Dragojević, Sandra Rešić
foto: Ilustacija

- Marko je pobegao od "Drndare" i rekao da je ona đavo na dve noge. Nju nikada niko nije želeo, a kada ju je navodno hteo Marko, nije mogao da je se reši. Ona je samozvani čičak, dosadnjaković. - sasula je niz uvreda pevačica na račun Sandre Rešić, ali isto tako potkačila i Marka Đedovića, novinara i aktulenog učesnika Zadruge 5.

Naposletku imamo i slučaj sa Markom Đedovićem, koji neverovatno liči na babuna (prim. aut. Afrički i Arabijski majmuni Starog sveta) i njega niko nikada nije video sa devojkom. Muško - ženske odnose može da komentariše samo neko ko je imao veze da se zna.

PROSTO, OVO JE STVARNO ZA CRTANI FILM! - zaključila je ovu neprikosnovenu i maestralnu analizu, Vesna Vukelić Vendi, koja inače uskoro izdaje svoju knjigu, za koju kaže da je kruna njene dosadašnje karijere.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

03:58

Vesna Vukelić Vendi: Rijaliti je mulj, i njime upravljaju diletanti!

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.