MUK NA DODELI BUDŽETA: Dalila dala Dejanu NAJVIŠE NOVCA, a onda je on ustao i potpuno je POKOPAO!
Foto: Printscreen

VIDEO

MUK NA DODELI BUDŽETA: Dalila dala Dejanu NAJVIŠE NOVCA, a onda je on ustao i potpuno je POKOPAO!

Verujem da će ti biti dovoljno. Ja ću uvek biti tu za tebe da ti pomognem na ovaj način, i meni taj novac ništa ne znači. Takođe verujem da bi i ti meni dao veliki budžet, ali bili bih grešna da sam drugačije uradila - rekla je Dalila

Objavljeno:

Upravo se završava podela budžeta Dalile Dragojević. Poslednji koji je dobio budžet bio je njen jođ uvek zakoniti suprug Dejan, kojem je Dalila dala veliki budžet:

Poslednji budžet, ali ništa manje važan od ostalih, ide za Dejan, mog bivšeg supruga. Ovim ne iskazujem nikakvu ljubav, nikakvo poštovanje, jer to sam izgubila kada sam uradila ono što sam uradila. Ja neću da se svetim budetom, bila sam dovoljno grešna i dovoljno sam te uništila. Verujem da će ti biti dovoljno. Ja ću uvek biti tu za tebe da ti pomognem na ovaj način, i meni taj novac ništa ne znači. Takođe verujem da bi i ti meni dao veliki budžet, ali bili bih grešna da sam drugačije uradila - rekla je Dalila.

Ja bih ti dao aplauz za ovaj budžet. Moram da ti odgovorim, obratiću se ljudima koji su gledali ona je indirektno pominjala sukob sa Đedovićem, i moje mišljenje o Franu koje je bilo pre nego što sam ga upoznao. Ona mene na te načine kanali, manipulativna je, igra se s galvama. Jako si pametna i jako rečita. Ti si išla indirektno govorila da Karić ne sme da ti komentariše temu, a ona je to Mensuru, Mići i Kariću anbacivala na nos - govorio je Dejan.

Meni deluje ovo kao mirovana misija - dodao je Karić.

Mensuru je rekla da ga voli, a onda kao ja te neću komentarisati, a onda Milicu hvali, a kod Mensura je pljuje. KAda je davala Zoli budžet išla je protiv sebe, ja moram da kažem da neću više da ćutim na tvoje manipulacije. Krucijalna stvar je to što ona hoće da posvađa Mikija i FIlipa. Ja sam Mikija napao bio na početku, ona ga je branila, a sada je sve rekla što sam ja pričao - komentarisao je Dejan.

Miki je imao lepo mišljenje o meni, a onda se nešto desilo - rekla je Dalila.

Mene ne zanima sve što ti pričaš, ja moram da kažem da imam svoje mišljenje, jer ti hoćeš mene da posvađaš sa mojim ljudima. Uživaćeš ti u mnogim stvarima. Hvala ti na budžetu, najslađe za kraj. Ja ti želim da uzmeđ ovih 10% što možeš, dajem vam u miraz - rekao je Dejan kroz osmeh.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.