MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU PA ODMAH RASTRGLA DALILU: Unela informacije iz spoljnog sveta koje su je UNIŠTILE!
Foto: Printscreen

AU

MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU PA ODMAH RASTRGLA DALILU: Unela informacije iz spoljnog sveta koje su je UNIŠTILE!

Dejan sve zna i ne želi da te blati. Tebe su 1000 ku*aca j, bolje jedan - odbrusila je Miljana

Objavljeno:

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Miljana Kulić dobila je reč da prokomentariše snimak koji su zadrugari imali priliku da odgledaju.

Ona je zaljubljena u bivšeg i traži utehu u Caru. Brendom je rekao da se letos raspitiivala o Filipu Caru. Ona je ušla da se razvede. U početku je predstavila kao druženje,kako neće da budu baba i deda. Dalila je jako zla, bezobrazna i nemilosrdna. Ne znam kako Caranije sramota da legne u krevet gde je spavala sa mužem? Dejan je znao odlično sa kim je. Razume on majku što je bila protiv ljubavi, kao i brat. to što je on nju idealivao, zna on njenu prošlost i sa kim je bila. Dalila je zla, planski je ušla da ostavi Dejana i planski se smuvala sa Carem - komentatisala je Miljana. Ona je bila sa oženjenim muškarcem, najgora je bila. U Švajcarskoj je radila najgore stvari, u rijalitiju je lažan sjaj. Sama se izdala kad je rekla da je imala mlade muškarce, više je zaljubljena bila u bivšeg. Kad bi mogla pomirila bi se sa njim na keca. Dejan nije naivan i glup, zna on sa kim je bio - pričala je Miljana.

Što se tiče Miljane neću je komentarisati, najgluplje je što Dejan ćuti - rekla je Dalila.

Dejan sve zna i ne želi da te blati. Tebe su 1000 ku*aca j, bolje jedan - odbrusila je Miljana.

Smatram da treba neke stvari da se demantuju, kao što je bivši momak i da sam imala odnose sa njim. Sa tom osobom sam ostala u korektnim odnosima... Završila sam mnogo ranije, nego što sam stupila u vezu sa Dejanom. Bila sam verena sa njim, razišli smo se jer nisam mogla da tolerišem neke stvari - pričala je Dragojevićla.

Šta ja da te pravdam više? Da sam hteo da spominjem da je to istina, ja bih rekao... Je l' sam te pitao za Brendona? - pitao je Dejan.

Za ovo ćeš biti tužena - rekla je Dalila Miljani.

Pravdaj se babu, sad si dokazala da si najveća ku*vetina - dodala je Miljana.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.