VESNA RIVAS IZNELA ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE ZA POSLEDNJU SEZONU RIJALITIJA ZADRUGA: Desiće se SMRT,navela čak i IMENA!
Foto: Instagram

au!

VESNA RIVAS IZNELA ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE ZA POSLEDNJU SEZONU RIJALITIJA ZADRUGA: Desiće se SMRT,navela čak i IMENA!

"Postoje tri tempirane bombe"!

Objavljeno:

Pevačica Vesna Rivas, koja se godinama unazad bavi i astrologijom, kao i proricanjem iz tarot-karata, iznenadila je najnovijim, kako to ona kaže, proročanstvom.

Naime, Vesna je uverena da će se u tekućoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga" desiti čak i smrt.

- Ne mogu stoprocentno da tvrdim jer još uvek nije bilo smrti u rijalitiju, ali trenutno postoje tri tempirane bombe koje mogu to da naprave: svesno ili nesvesno, sa ciljem ili u afektu, samima sebi ili nekome pored sebe! Prvi od njih je Dejan Dragojević, druga je Miljana Kulić, a treći je Mensur Ajdarpašić - ispričala je Rivasova za "Grand Magazin".

zabava, estrada, vesna rivas
foto: Privatna arhiva

- Njih troje samo ako neko bude dovoljno dugo "drilao" ili će to učiniti sebi ili će proraditi čekić u glavu, ili glava o pod. Sve mi ovo miriše na to. Ako ostali ne budu znali da "hlade" situaciju i da "povlače ručnu", doći će do toga. Dalila Dragojević jako dobro zna šta Dejana dovodi do rastrojstva i upravo to radi - dodala je pevačica.

- Pa, nemoj to raditi ako znaš! Ali, ona želi da ga istisne ne samo iz života nego i iz rijalitija kako bi imala slobodu da se ponaša kako hoće, da se ljubaka, da ima intimne odnose. Ona je spremna na sve i gaziće preko živih leševa samo da bude u kadru - zaključila je pevačica

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Grand magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.