DALILI NIJE JASNO ZAŠTO DEJANU SMETA ŠTO SE ONA ZALJUBILA: Tvrdi da joj tako nabacuje GRIŽU SAVESTI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zanimljivo

DALILI NIJE JASNO ZAŠTO DEJANU SMETA ŠTO SE ONA ZALJUBILA: Tvrdi da joj tako nabacuje GRIŽU SAVESTI! (VIDEO)

Niko ovo nije očekivao od njih!

Objavljeno:

Dalila Dragojević i Filip Car su nakon Dejanovog sloma kada ih je video kako se ljube komentarisali njegovo ponašanje. Dalila je Dejanu obećala da se neće ljubiti sa Carem ispred njega, ali je ipak to uradila:

- Ne mogu da se krijem... Hoću da živim život, ne zanima me ništa! Ne zanimaju me stresovi, ne dotiče me ništa - rekla je Dalila.

- Da znam da je ceo svet protiv i ove scene i komentari... Ne mogu da izdržim - pričao je Car.

- Ovo je nametanje griže savesti, video se učinak da to deluje. Bolje da me izvređa, sve najgore. Napravio je on još jednu jako odvratno situaciju... To je psihopatsko ponašanje.... Fuj! Nemoj da dozvoljavaš da budem jača od tebe! Šta ću da se krijem? - vikala je Dalila.

- Nek nastavi svoj život, koiko god da je teško! Imaš devojke, puna kuća. Neću da budem u njegovoj koži i neću da imam razumevanja, preterani su - nastavila je ona.

- Video sam da je u stanju sve najgore reći ljudima, Janjušu, Staniji onakve reči... Ovo da se nije desilo on bi bio noćna mora svih zadrugara. Njemu je mozak baziran na rijaliti. Sad kad je osetio svoju muka, ne može da se nosi sa njom - pričao je Car.

- Ljudi zaboravili, pa su opet tu... Ja sam ispala najgora. Meni je u mojoj greški top, fenomenalno. Ne mogu da zaplačem - dodala je Dalila.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.