DALILA VIŠE NEMA NI GRAM SRAMA! Prevarila muža, a sada ga navela za NAJPERFIDNIJU OSOBU: Izveđala ga i PONIZILA!
Foto: Youtube

ponovni sukob

DALILA VIŠE NEMA NI GRAM SRAMA! Prevarila muža, a sada ga navela za NAJPERFIDNIJU OSOBU: Izveđala ga i PONIZILA!

Dalila brutalno izvređala Dejana, izabrala ga za najperfidnijeg, a onda je dobila hladan tuš od njega.

Objavljeno: 15:50h

Dalila Dragojević naredna je glasala i osula drvlje i kamenje po mužu Dejanu Dragojeviću.

- Dobar dan ljudima koji su ostali uz mene posle svega, pozdravljam Ljubu i Gagija, osećam da ste uz mene, za ostale nisam sigurna. Miljanu neću navoditi, jer sa njom znam na čemu sam, ali ću biti sada malo opširnija - počela je Dalila.

- Viki ću prvu navesti, jer mi je rekla da će čuvati Cara, a onda ga spopadala i ljubila se sa njim. To mi je jedna perfidnost, ali mi je i dalje draga, da tako kažem. Druga osoba je Dejan, jer je i sada rekao da neće druge nabrajati, nabrojao je Gruju, a mene nije. Meni se svaki put želudac prevrtao, jer nikada niste mogli znati šta vam misli. Jako je lukav i perfidan - rekla je Dalila.

- Ma, kakve ti veze imaš sa mnom? Mani me se - povikao je Dejan.

Dalila i Filip
foto: Youtube

- Nadam se da gledaoci prepoznaju, vratiće se on u rijaliti mood. Neću navesti Gruju, jer mislim da je momak od samog početka ovakav. Perfidan mi je i Dino, takav mi je i Dejan, ciljao je ovde na dvosed, a onda je sve prebacio na Matoru. Perfidan je i Stefan Mihić, ne bih se složila da je to odlika inteligentnih ljudi - nastavila je Dalila.

- Ne možeš Gruju da navedeš, jer bi onda morala i sebe - smejao se Dejan.

- Možda mi je Fran ipak najperfidniji, sećam se situacije kad je bukvalno namestio Mikiju diskvalifikaciju, mislim da o Filipu nema lepo mišljenje, kao što nemaju mnogi ovde, ali se čuvaju - dodala je zadrugarka.

- Ne napadajte moje prijatelje! - dobacio je Dejan.

- Budi iskren, ti za mene žrtva ne možeš biti! Ti si slupao vrata i skočio u bazen, a te iste večeri si video Filipa i mene kako se ljubimo, sve si uživo video - govorila je Dalila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.