SAD CEO BALKAN PRIČA O NJEMU I DALILI, a nekada je Car OVO morao da radi kako bi preživeo!
Foto: Prinscreen

šok

SAD CEO BALKAN PRIČA O NJEMU I DALILI, a nekada je Car OVO morao da radi kako bi preživeo!

Filip je svojim učešćem u rijalitiju napravio nekoliko velikih kikseva, pa je zbog svojih pogrešnih izbora izašao bez prebijene pare

Objavljeno:

Intrigantni zadrugar i ljubitelj žena Filip Car privukao je ogromnu pažnju svojom pojavom, a evo šta se krije iza izgleda opasnog momka.

Rijaliti ,,Zadruga" iznedrio je mnogo poznatih ličnosti koji su obeležili svoje učešće raznim skandalima, prevarama, tučama, teškim i potresnim ispovestima, a milionski gledaoci ovog formata su se bukvalno poistovetili sa njihovim omiljenim ličnostima.

Tako je u rijaliti ,,Zadruga 4" ušao Filip Car, koji je svojom pojavom pobrao sve simpatije ženskog dela. Istetoviran, visok i krupan, sve što jedna žena može da poželi od muškarca. Filip je svojim učešćem u rijalitiju napravio nekoliko velikih kikseva, pa je zbog svojih pogrešnih izbora izašao bez prebijene pare.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Filip inače dolazi iz Crikvenice, mesto pored Rijeke, rođen je 14.09.1993. a radio je kao obezbeđenje u klubovima. Car je sebe predstavio kao ,,opasnog momka" koji je odrastao na ulici, a o svojoj burnoj prošlosti otvoreno govori.

On je danas jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, obzirom da je stupio u odnos sa zauzetom Dalilom.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.