MAJKA MALOLETNE MILICE U BRUTALNOJ ISPOVESTI OTKRILA SVE: Imala je razne reči za Mensura!
Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

šok

MAJKA MALOLETNE MILICE U BRUTALNOJ ISPOVESTI OTKRILA SVE: Imala je razne reči za Mensura!

Podsetimo, Mensur je u intervjuu s Darkom Tanasijevićem priznao da mu je reakcija Miličine majke napojmljiva

Objavljeno:

Ana Veselinović, majka sedamnaestogodišnje Milice, žestoko je odbrusila njenom dečku Mensuru nakon što ju je uputio kritike na račun roditeljstva.

Mensura Ajdarpašića i dalje izjeda crv sumnje zbog dopisivanja svoje sedamnaestogodišnje devojke Milice Veselinović s njegovim ljutim protivnikom Vladimirom Tomovićem. On i dalje smatra da mu Milica nije sve priznala, ono što mu je najšokantnije jeste to što je njena majka Ana znala za dopisivanje sa 22 godine starijim muškarcem, a ništa preduzela nije.

Tim povodom mediji su kontaktirali Anu Veselinović, Miličinu majku, koja je ponovila da je ćerki odmah skrenula pažnju da joj komunikacija sa toliko starijim čovekom ne treba.

Već sam rekla da sam Milici, čim sam saznala da se dopisuje s Tomovićem, rekla:"Šta će tebi on, ne znam koliko godina ima, ali znam da jer stariji puno, nema potrebe da se dopisuješ sa njim." Mislila sam da je prekinula, ali sam posle čula da je pred ulazak u Zadrugu on njoj poslao poruku:"Srećno, ne pristaj na mali honorar." Ostalo nisam znala, nemam pojma o kakvim porukama je reč, znam to što sam čula na TV-u. Moj savet joj je bio da to treba da prekine, da nema razloga da se dopisuje sa njim, jer je stariji od nje, a izgleda i od mene - kaže Ana za medije i dodaje:

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne znam šta je u tim porukama niti šta je tu pisano. Neću podržati da moje dete od 17 godina bude sa nekim ko ima toliko godina. Mi smo njoj branili mnogo neke druge stvari, a taman posla da je pustimo da bude sa njim.

Mensur je sinoć u "Zadruzi" u intervjuu istakao da je ponašanje Miličine majke u konkretnoj situaciji neodgovorno, što ju je žestoko razbesnelo.

Meni Mensur ne može da drži lekcije o roditeljstvu, taman posla! Ko je on da mi drži lekcije?! To je van pameti! Prvo, on nije roditelj da bi shvatio mnoge stvari u životu. Drugo, on mnogo drugačije gleda neke stvari od mene lično. Ja sam majka koja pokušava sve da razume i shvati svoje dete, da podrži, pa i na kraju krajeva i sad, da je ostala trudna - pa šta sad, nek je ona nama živa i zdrava. Ima stvari koje nikada nismo podržavali, niti ćemo - besno kaže Ana i zaključuje:

- Ima on svoje probleme i probleme svojih bližnjih, tako da njima možda može da drži lekcije, meni - ni slučajino!

Podsetimo, Mensur je u intervjuu s Darkom Tanasijevićem priznao da mu je reakcija Miličine majke napojmljiva.

- Ne znam da li treba okriviti nju koja je to uradila ili možda njenu majku koja nije reagovala. Ne mogu ja da ulazim u njihov odnos, bilo bi bezveze. Ne znam koliko je njena majka upućena baš u sve pa i u viber, ali ako jeste, šta ja tu da kažem. To je stariji čovek, on ima četrdesetak godina ona 17, ne znam ja. Ne bih komentarisao njene roditelje, ne želim time da se bavim, ali svakako izgleda da niko tu nije odgovorno postupio. Stvarno ne želim nikoga da uvredim, ko sam ja da govorim o njenim roditeljima. Ako je to tako, mada ja ne želim da verujem u to, meni to nije pojmljivo da može da se desi ili da je to normalno - rekao je sinoć Ajdarpašić.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.