VEČERAS U ZADRUGU STIŽU DAVID DRAGOJEVIĆ I MAJKA MALOLETNE MILICE: Nakon ove noći se sve menja!
Foto: Print Screen Youtube

kakav šok

VEČERAS U ZADRUGU STIŽU DAVID DRAGOJEVIĆ I MAJKA MALOLETNE MILICE: Nakon ove noći se sve menja!

Naime, jedan od večerašnjih gostiju će biti David Dragojević koji je spreman da otvoreno govori o svim problemima koji se već duže vreme dešavaju u njegovoj porodici

Objavljeno:

U studiju televizije ''Pink'' u Šimanovcima će vas večeras dočekati Dušica Jakovljević koja će ugostiti podrške pojedinih zadrugara koji poslednjih dana ne prestaju da intrigiraju javnost. Posle ove emisiji ništa više neće biti isto. Evo o čemu se radi!

Naime, jedan od večerašnjih gostiju će biti David Dragojević koji je spreman da otvoreno govori o svim problemima koji se već duže vreme dešavaju u njegovoj porodici. Svojoj majci Biljani sa kojom duže vreme niju u kontaktu, kao i učešću svoj rođenog brata Dejana Dragojevića. On je spreman i da iznese svoje mišljenje o svojoj snajki Dalili Dragojević o kojoj poslednjih dana javnost ne prestaje da priča zbog njenih simpatija prema Filipu Caru. Šta na sve ovo ima da kaže David, gledajte večeras od 23h na TV Pink!

David Dragojević
foto: Printscreen

A preko puta Davida, u studiu će se naći i majka Milice Veselinović koja će prvi put javno govoriti o učešću svoje ćerke u Zadruzi 5, kao i o Miličinom izabraniku Mensuru Ajdarpašiću s obzirom na to da je njihova veza od samog početka jako burna. Ona je spreman da večeras sa Dušicom otvoreno priča o svim dešavanjima u najgledanijem rijaliti šou programu.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.