MISICA UDARILA PO IVI GRGURIĆ! Ispljuvala njenu ljubav sa Karićem, ona je nije štedela! NASTAVLJAJU SE NAPADI!
Foto: Youtube

SUKOB

MISICA UDARILA PO IVI GRGURIĆ! Ispljuvala njenu ljubav sa Karićem, ona je nije štedela! NASTAVLJAJU SE NAPADI!

Iva Grgurić ispljuvala njenu vezu sa Stefanom, a sada Jovana žestoko uzvratila udarac.

Objavljeno:

Iva Grgurić, bivša devojka učesnika "Zadruge" Stefana Karića, žestoko je u jednom intervjuu oplela po njemu i njegovoj vezi sa Jovanom Ljubisavljević, koja joj nije ostala dužna.

Naime, nekadašnja učesnica rijalitija komentarisala je Stefanovu odluku da ponovo uđe u rijaliti, iako je u emotivnoj vezi sa Jovanom, i došla do zaključka da u njihovom odnosu nešto "ne štima". Takođe, zaključila je da ga "nema nigde", te da mu opada popularnost.

Jovana Radosavljević
foto: Youtube

- Simpatično. Da li ga ima na mapi ili ga nema primećuje samo onaj ko ga traži. Iskrenost se ceni, ali smatram sa svako treba da živi svoj život i gleda svoja posla pogotovo pored tako, kako sama kaže, prebukiranog života kao što je Ivin. Žao mi je što je pojedinima čudno normalno i nenametljivo ponašanje zauzetog i vernog muškarca, a propagiranje bluda i razvrata se ceni. Stefan zna prave vrednosti, te ništa ne radi niti će raditi zbog kadra. Ja sam ponosna na njega. A za dušebrižnike koji sumnjaju u to da li sve cveta zbog njegovog ulaska bez mene, moram da vas razočaram, cveta i sve je u najboljem redu - poručila je Jovana Ivi.

Jovana Radosavljević
foto: Youtube

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.