HAOS OKO PODELE BUDŽETA U BELOJ KUĆI! LEPI MIĆA USTAO I ODRŽAO LEKCIJU ZADRUGARIMA: Otkrio da je POKRADEN! (VIDEO)
Zadruga 5, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

nezadovoljni

HAOS OKO PODELE BUDŽETA U BELOJ KUĆI! LEPI MIĆA USTAO I ODRŽAO LEKCIJU ZADRUGARIMA: Otkrio da je POKRADEN! (VIDEO)

Ne ćuti nikome!

Objavljeno:

Nakon podele budžeta Antea Baždarića, zadrugari su komentarisali. Naredna koja je završila bila je Sandra Rešić:

Zadruga 5
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam iznenađena mojim budžetom, ali hvala ti. Nije mi jasno što ljudi komentarišu ko je kriv zbog manjih budžeta, ajde onda da vidimo da ispoštujemo Stefana i njegov zadatak da bismo dobili budžet - komentarisla je Sandra.

- Ja moram da počnem sa pričom, ovde imam posebnu ishranu, a nisam pojeo nijednu picu. Mene su juče porkali i uzeli mi hranu - rekao je Mića.-

- Kako vas nije sramota, Mića vam svima menja bubice, a vi tako. On svima daje - rekla je Dalila i napala Sandija da je on pokrao Miću jer je on bio u hotelu.

- Anteu je ovo prvi budžet koji delli, i ja mislim da je bio okej u tome. Treba da bude sramota onog koji je ukrao pare Deniz, ali moraš da čuvaš svoje. Moraš da paziš svoj novac. Ja svaki budžet najmanje od mojih para onome kome treba. Kome je žao Deniz kupite joj, dajte joj novac. Ovo će nju okrepiti i naučiće da živi sa tim. Ovo je borba svih nas i kako da preživimo. Đoleta ste linčovali zbog malog budžeta, a da vidim šta ćete sada da kažete Anteu, vi koji kupujete boks cigara.Sada svi bojkotujte emisije, pa ćete kukati zbog novca - rekao je Mića.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ante je stupio na dužnost, a mi se ovako ponašamo. Mene ne zanima ko je pokrao Deniz, jer su i mene pokrali, a neka im je na čast - rekao je Limeni.

- Sandra Todić je bila u izolaciji, a ti Ante popu*i ku*ac. Ona je podelila sa mnom hranu, ja nisam znao čiji je - ubacio se Đole.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.