MIA OTKRILA ZAŠTO NIJE PRIJAVILA SILOVANJE! Muk u Zadruzi nakon JEZIVIH DETALJA koje je iznela!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

POTRESNO

MIA OTKRILA ZAŠTO NIJE PRIJAVILA SILOVANJE! Muk u Zadruzi nakon JEZIVIH DETALJA koje je iznela!

Imala je samo 15 godina...

Objavljeno:

U toku je emisija "Pitanja novinara". Mia Jovanović je na samom početku emisije otvorila dušu o jezivoj traumi iz prošlosti i novinaru Darku Tanasijeviću ispričala kako je sa 15 godina bila silovana.

-U kom trenutku si nakon toga sthvatila da ti se ponašanje promenilo i kad si shvatila da ti je bilo potrebno da o toj traumi sa nekim pričaš i nađeš pomoć? - pitao je Darko.

Mia Jovanović
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Posle toga sam se udaljila od svakog na početku, samoizolovala sam se, a onda je usledio period sasvim druge krajnosti... Nalivala sam se alkohol, svakog dana izlazila, ali niko nije mogao da me takne. Stručnu pomoć sam našla tek posle godinu i po, dve. Nisam mogla da se uspavam bez plakanja. Po jednu, dve rolne sam trošila. Čitala sam šta su druge devojke posle radile, čitala komentare, to mi je dosta pomogla. Kad sam videla da mi to nije dovoljno, potražila sam stručnu pomoć psihijatra - rekla je Mia.

-Videla sam ga ovog leta, nije mi svejedno, došlo mi je da ga ubijem. Zamalo sam pala u nesvest koliko mi je bilo loše. Zgadi mi se život kad ga vidim. Sad sam navikla, kad ga vidim, samo se okrenem. Popijem alkohol da zaboravim na to ili kažem nekome da krene nešto da mi priča, samo da bih skrenula misli... I da ga prijavim, to mi ništa ne bi pomoglo. Ja sam nekako u svojoj glavi rekla da i kad bi on završio u zatvoru, to mene ne bi zadovoljilo - ispričala je Jovanovićeva.

Zbog čega ga nisi prijavila i zbog čega roditeljima nisi obelodanila njegov identitet? Da li je to neka moćna osoba u Crnoj Gori? - pitao je Darko.

-Ja njega ne znam dobro, ali znam ko je, šta je... Ne bih volela da se petljam sa nekim porodicama u Crnoj Gori. Crna Gora je mala sredina, priče kruže okolo, ne bi bio prvi put da devojka prijavi nekog i to ne završi dobro. Ja sam se makla malo iz te sredine, to mi je bilo olakšanje, nisam morala da razmišljam o tim ljudima koji su bili okolo mene. I dan danas kad bi mi neko rekao da će da mi da ne znam koliko para da ga prijavim, ne bih to - rekla je Mia.

Uspela si da se izdigneš iznad situacije i da se usmeriš pravim stvarima, upisala si medicinu u Milanu i na petoj si godini. Kako si uspela da sve to postigneš? Šta te je motivisalo? - pitao je Darko.

-Što se tiče toga, ja sam uvek bila pacijent, svakog leta sam nešto lomila, odlučila sam da pomažem ljudima. Znam kad mi je vreme za knjigu, kad mi je vreme za život. Našla sam zadovoljstvo u sitnim stvarima, da putujem, radim, učim. Tako sam nekako našla plan u svom životu. Upisala sam medicinu, sa 15, 16 godina, to nije malo - istakla je ona.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.