POP JU JE SILOVAO, MUŽ TUKAO I NJU I DETE, RODITELJI JE SE ODREKLI: Zadrugarka otkrila stravične detalje! MUČNO!!
Foto: Youtube

strašno

POP JU JE SILOVAO, MUŽ TUKAO I NJU I DETE, RODITELJI JE SE ODREKLI: Zadrugarka otkrila stravične detalje! MUČNO!!

Uzeo mi je dete i nije ga vratio mesec dana, a duguje za njega 260.000, istakla je Zadrugarka.

Objavljeno:

Bolna ispovest Viktorije Mitrović nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim o tome da ju je sa 12. godina silovao bludni pop Milovan Đokić, a zadrugari kroz suze komentarišu jezive detalje koje su saznali iz njene priče.

- Da li su te dečaci u selu drugačije gledali? - pitao je voditelj.

- Ja sam uvek bila muško. Uvek su mene zvali kad imaju neki problem. Kad krenem u priču sa nepoznatim muškarcem, tačno znam šta hoće. Što više muškarca srećem sa tim stavom, zgade mi se. Neosporavam da je meni neko lep - rekla je Viktorija.

Viktorija Mitrović
foto: Youtube

Zadrugarka je takođe otkrila kakve probleme je imala sa bivšim mužem i njegov odnos prema detetu.

- Da li je bila zaljubljenost ili utočište i podrška, posle prešlo u naviku. Da je bila zaljubljenost to bi opstalo. Jednom mi je uzeo dete i nije ga vratio mesec dana. Kad je vratio nije ga vratio u stanju u kom je uzeo. Kad smo dobili dete nisam mogla da čekam njegove roditelje, koliko god da prima para. Nisam navikla tako da živim, moraš da imaš za osnovne stvari za svoje dete. Nisam mogla da se nosim sa tim. Ne bih baš da pričam o bračnom životu.

- Njih je 13 bilo, jetrva sa četovoro dece, a ja jedina znam da kuvam. To nije znalo da se ceni, zato sam odlučila da ostavim dete bez jednog roditelja. Naravno, uz pomoć mojih. Razvela sam se pre mesec dana. Nisam stigla da promenim prezime. Ja sam dobila privremenu meru, tražio je da vidi dete. On traži da vidi dete kad se napije ili kad mu dune. Ne možemo da uspostavimo kontakt. Nisam mogla da rizikujem da mu dam dete, jer mi ga ne bi vratio. Nismo mogli da nađemo zajedničku reč. - otkrila je ona sa knedlom u grlu.

- Dobila sam meru, nisam je ispoštovala nije se ni on javljao. Prošlo je dva rođendana, dve Nove godine, on nije poslao jedan paketić. Dužan je svom detetu 260.000, nije u parama, ali ako ti ne razmišljaš o svom detetu. Dobio je od suda, ako ne ispoštuje, šta da očekujem? - pričala je ona.

Viktorija Mitrović
foto: Youtube

- Da li si se srela nekad oči u oči sa popom koji te je silovao? - pitao je voditelj.

- Ne, ne znam ni kad mu je stupilo na snagu. Možda sam ga jednom videla, na blic, ne znam kad - rekla je Viki.

- U kom periodu je dolazio da ponudi novac? - pitao je Milan Milošević.

- Policija je krenula, mene su odveli na ginekološki pregled. Nije moglo da se zaključi silovanje jer je prošao vremenski period. Bili su psiholozi, psihijatri, izjave policije. Niko nije video taj čin. To je u dvorištu crkve, tu ne mogu da ulaze žene. Nakon toga me je uhodio neki vremenski period. U školi je bila veronauka, ja sam bežala sa časova. Idem iz škole, on pijan ide kolima, zaustavlja me. To je taj period kad sam bežala iz škole. Uplakana sam ušla u kuću. Sama sam prikrivala zločin. Samim tim što nisam odlazila u ckrvu bilo im je sumnjivo - pričala je Mitrovićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media