DENIZ JE ODUŠEVILA CELU SRBIJU, A NJENA PROŠLOST JE TRAGIČNA: Ima ozbiljan problem koji možda PRORADI u Zadruzi!
Foto: ANA PAUNKOVIĆ

šok

DENIZ JE ODUŠEVILA CELU SRBIJU, A NJENA PROŠLOST JE TRAGIČNA: Ima ozbiljan problem koji možda PRORADI u Zadruzi!

- Deniz poznajem iz komšiluka i iz srednje škole, gde sam išla u niži razred od nje. Nikada ona nije bila muško kako se priča, ali takve priče plasira kako bi bila u centru pažnje

Objavljeno:

U Sloveniji kažu da nova ukućanka “Zadruge 5” samo sebi pravi marketing pričama o burnom životu jer je željna popularnosti.

Ulazak učesnika u “Zadrugu 5” pomutio je razum mnogima, a očigledno najviše cimerima u Šimanovcima. Ipak, nije lako istaći se među 60 takmičara, ali to je pošlo za rukom Slovenki Deniz Dejm koja se osim oskudnom garderobom istakla i neverovatnom životnom pričom.

- Deniz poznajem iz komšiluka i iz srednje škole, gde sam išla u niži razred od nje. Nikada ona nije bila muško kako se priča, ali takve priče plasira kako bi bila u centru pažnje. Tako je bilo i dok se školovala, uvek je odskakala od drugih i ponašanjem i oblačenjem, ali smo svi svesni da razne priče izmišlja kako bi bila popularna - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman i dodaje:

- Takođe nema reči o njenoj biseksualnosti, uvek je izlazila sa muškarcima. Čak se i zabavljala, ne znam zbog čega sve ovo priča u rijalitiju. Ona je običan folirant.

Prema rečima našeg izvora nema govora o tome da je srpski jezik naučila za samo mesec dana.

- Ona ima rođake koji su iz Srbije, možda čak i neko od roditelja. Uvek je dolazila u Srbiju i godinama uči jezik, sada joj odgovara da svi misle kako je pametna i jezik je naučila za mesec dana. To je nemoguće jer srpski jezik je težak zbog padeža, a kao što možete čuti ona prilično dobro barata izgovorom i čak rečima koje nisu ustaljene u izgovoru, ističe izvor blizak Deniz i dodaje:

- Mislim da ona samo hoće da proširi svoju grupu pratilaca na društvenim mrežama gde ima poseban materijal “onli frends” koji naplaćuje. Ona zarađuje dobro od toga i sigurno želi da tako i ostane, zato joj je potrebno šire tržište pa ne bira sredstava.

Deniz Dejm
foto: Youtube

Prema rečima našeg izvora od Deniz se može svašta očekivati jer je spremna na sve zarada popularnosti, a i voli da izaziva reakcije ljudi.

- Vrlo je i privatno uspešna u tome da šokira. Ne srami se da postavi pitanje nekom koje je lične prirode iako ga je tek upoznala. Tako često dovede ljude u nezgodnu situaciju, šokira ih, mnogi se zbune. Ne znaju kako da reaguju.

Popustiće pred alkoholom

Iako je Deniz sama pričala da se izlečila od alkoholizma, naš izvor kaže da su velike šanse da se vrati tom poroku.

- Njen oporavak se tek dogodio i mislim da ovo nije bio pravi trenutak da uđe u rijaliti, ako mislimo na alkohol. Tamo će biti izložena izazovu da se lati pića i mislim da će posustati. Mislim da nije još uvek raskristila sa tim porokom, a tamo su posebni uslovi kojih ni sama nije svesna. Konfliktna je kada popije, pa se tu može svašta dogoditi.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.