NOVA KONTROVERZNA UČESNICA ZADRUGE 5 PROZIVALA POZNATE KOJI DOLAZE SA SELA: Ofarbala psa, pa je RAZAPELI!
Martina Petrović, Foto: Printscreen Instagram

SKANDALOZNA OD STARTA

NOVA KONTROVERZNA UČESNICA ZADRUGE 5 PROZIVALA POZNATE KOJI DOLAZE SA SELA: Ofarbala psa, pa je RAZAPELI!

Samozvana "bogatašica" večeras ulazi u "Zadrugu 5"

Objavljeno:

Mlada Tik Tokerka Martina Petrović večeras postaje takmičarka "Zadruge", a već pred sam ulazak skrenula je na sebe pažnju bahatim ponašanjem i prozivkama na račun pevačica Sanje Vučić i Milice Todorović.

Tik Tokerka ima veliki broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži na kojoj je i te kako popularna i na kojoj često objavljuje detalje iz svakodnevnice, ali i luksuz koji je okružuje.

Martina je svojim pratiocima jednom prilikom na Tik Toku otkrila da je rođena sa deformitetom, te su joj oba mala prsta iskrivljena.

Buduća zadrugarka se nedavno našla i na meti žestokih kritika nakon što je svog psa prvo skroz ošišala, a zatim ga i ofarbala.

Martina Petrović
foto: Tik Tok printscreen

Ona je sve to snimila i objavila na Tik Toku što su joj pratioci žestoko zamerili.

Martina inače dolazi iz Kruševca i predstavlja se kao bogatašica. Neretko snima luksuz u kom živi, a njen plafon sa oblacima je pravi hit na mrežama, te je pratioci često mole da im pokaže kako izgleda dom u kome živi. A kako sve to izgleda pogledajte u video snimku ispod.

Martina Petrović
foto: Tik Tok printscreen

Podsetimo, ona je pred večerašnji ulazak u Belu kuću prozvala pevačice Sanju Vučić i Milicu Todorović. Za sebe je rekla da živi u gradu, za razliku od njih koje žive po selima.

Bonus video:

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.