BIO JE PONOS I DIKA SRBIJE, PRISTOJAN MLADIĆ! Evo šta sada radi POBEDNIK VELIKOG BRATA koji NIKADA NIJE OPSOVAO!
Foto: Print Screen Youtube/dare

svaka čast!

BIO JE PONOS I DIKA SRBIJE, PRISTOJAN MLADIĆ! Evo šta sada radi POBEDNIK VELIKOG BRATA koji NIKADA NIJE OPSOVAO!

Kulturan i fin mladić!

Objavljeno:

Prvi domaći rijaliti program “Veliki Brat” iz 2006. godine, ostaće zauvek u sećanju svima. Prvi ovakav format u Srbiji bio je neverovatno gledan, a kada ga uporedimo sa ovim novim rijalitijima, vidimo da ni po čemu ne liče. Čak je i pobednik totalna suprotnost u odnosu na današnje pobednike rijalitija.

Ivan Ljuba, pijanista iz Beograda, je bio najveći favorit za pobedu od samog početka, pre svega zbog svoje pristojnosti, obrazovanja i očigledne inteligencije.

Ivan Ljuba
foto: Printscreen Youtube

Ivan je bio tih i povučen, i pokazao je prave vrednosti i kvalitete. Publiku je osvojio lepim manirima i vaspitanjem, a po završetku rijalitija nije mnogo mario za pravljenje skandala, izjave, intervjue. Poznat je i kao jedini takmičar koji nije psovao.

On je čak sasvim nestao iz javnog sveta, i posvetio se koncertima sa Beogradskom filharmonijom koje je održavao širom Srbije.

Ivan danas ima 40 godina i dosta se promenio od vremena kada je pobedio u rijalitiju. Danas je profesor klavira i ljubitelj je ekstremnih sportova., a izgleda ovako:

ivan ljuba
foto: Printscreen Youtube

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.