NEMA NOVCA ČAK NI DA SAHRANI SUPRUGU! Priča najstarijeg Zadrugara ledi krv u venama: Morao je da uđe u rijaliti!
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

potresno

NEMA NOVCA ČAK NI DA SAHRANI SUPRUGU! Priča najstarijeg Zadrugara ledi krv u venama: Morao je da uđe u rijaliti!

Potresna priča najstarijeg učesnika Zadruge 5, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Objavljeno:

Fudbalski trener Svetislav Stevanovic Limeni osvojio je srca publike svojim iskrenim i neposrednim ponašanjem u Zadruzi. Pre svog učešća u rijaliti programu na ružičastoj televiziji, javnosti je bio poznat kao jutjub senzacija, kada su na internetu postali viralni njegovi video-klipovi ekscentričnog ponašanja na fudbalskom terenu. Na jutjub snimcima je često vikao, psovao, kleo, ali sve to na jedan beskrajno dobrodušan i simpatičan način.

Limeni
foto: Youtube

Ipak, iza veselog trenera, krije se tužna životna priča i srceparajući razlog za ulazak u petu sezonu ovog gledanog i kontroverznog rijalitija.

Naime, neposredno pre ulaska u Šimanovce, Limenom je preminula žena nakon duge borbe sa bolešću. Oni su bili u braku 53 godine i neizmerno su se voleli, te Limeni teško podnosi svaki dan bez nje.

- Velika je ljubav i poštovanje bilo između moje žene i mene. Mnogo sam joj zahvalan, 53 godine smo bili u braku, prošao sam golgotu sa njom i bilo nam je jako dobro, ali se onda razbolela, dobila demenciju i preminula - jedva je izgovorio Svetislav.

- Umrla je 29. avgusta, to je bilo veoma skoro, već sledeće nedelje sam ušao u Zadrugu. Svestan sam da je ovo rijaliti igra, ali ja moram svoju suprugu da ispoštujem - podelio je Limeni.

Ipak, ono što čitavu priču čini još potresnijom je razlog Limenog da uđe u Zadrugu.

Razloge su otkrili njegovi unuci.

"Moj deda moj ponos. U "Zadrugu 5" je ušao iz dva razloga: 1) da napravi zeni spomenik, 2) da otvori skolu fudbala" - stoji u objavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.