MIKI DOBIO PROSTITUTKU KAO POKLON, PA JE PROSLEDIO MATOROJ?! On nije hteo, pa se VESELA ZADRUGARKA OMRSILA!
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

AUUUU!

MIKI DOBIO PROSTITUTKU KAO POKLON, PA JE PROSLEDIO MATOROJ?! On nije hteo, pa se VESELA ZADRUGARKA OMRSILA!

Poklonu se u zube ne gleda!

Objavljeno:

Mikija Đuričića prijatelji su u "Zadrugu" ispratili sa prostitutkom. Naime, oni su mu plaćenu devojku poslali noć pred odlazak u rijaliti, ali na kraju pčelar iz Kupinova nije ispitao kako ona pruža usluge, već se "omrsila" Jovana Tomić Matora.

Kako tvrdi jedan Đuričićev prijatelj, njegovi drugari su hteli da ga oraspolože i opuste pred početak takmičenja koje će trajati čak deset meseci, i on je na prvu loptu pristao. Oni su mu doveli mladu, lepu i zgodnu devojku, koju su debelo platili, ali Miki nije želeo seks, već je u početku pristao da je on oralno zadovoljni.

Na kraju je ipak i od toga odustao zbog supruge Angeline, pa je prostitutku ustupio svojoj prijateljici Jovani Tomić Matoroj. On nije želeo da novac koji su njegovi prijatelji dali propadne.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Instagram

- Miki je bio u jednom beogradskom hotelu, u sobi 104. Kada je prostitutka stigla, kod njega u sobi je bila Matora. Iako je prvo pristao, ipak je odustao jer mu je proradila savest i želi do kraja da ostane veran supruzi Angelini sa kojom je posle dve godine veze nedavno stupio u brak. Iako su prijatelji dali novac, on je častio prostitutku i predložio da svoj posao odradi s Matorom. Naravno, Jovana je odmah pristala i jako se tome obradovala - kaže izvor Kurira.

Matora je uživala u poklonu koji joj je Miki ustupio, a on je ostao veran supruzi. Pred ulazak u karantin j ei obećao da neće biti sa drugom ženom, iako je poznat i po tome da je u svakom rijalitiju imao neku. On je pred kamerama u štali imao seks s Nadeždom Biljić, a u rijalitiju je započeo vezu sa Suzanom perović. Obe je udario zbog čega je diskvalifikovan, a potom i osuđen na kaznu nošenja nanogice od godinu dana. U tom periodu je upoznao svoju suprugu sa kojom je dobio dete. Ona ga je podržala da se vrati u rijaliti i zaradi pare, a sigurna je da će joj ostati veran. Odbijanjem prostitutke je pokazao da mu neverstvo ne pada na pamet.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.