"KONTAKTIRAO ME PREKO INSTAGRAMA, ODMAH JE PAO SE*S..." Nova zadrugarka otkrila INTIMNE DETALJE odnosa sa Janjušem!
Foto: Damir Dervišagić

AUUUU!

"KONTAKTIRAO ME PREKO INSTAGRAMA, ODMAH JE PAO SE*S..." Nova zadrugarka otkrila INTIMNE DETALJE odnosa sa Janjušem!

Bio je loš...

Objavljeno:

Starleta Viktorija Mitrović bila je u šemi sa Markom Janjuševićem Janjušem!

Atraktivna brineta je pred ulazak u "Zadrugu 5" otkrila sve detalje odnosa sa bivšim košarkašem, s kojim trenutno deli sobu u rijalitiju.

- Oduvek sam htela da spavam sa dvometrašem jer sam čula da su oni odlični u krevetu i da im je polni organ baš veliki. To mi je, međutim, bilo interesantno dok nisam upoznala Janjuša... Iskreno, on ima veliki "ponos", ali je baš smotan u se*su - priča Viki bez dlake na jeziku i nastavlja da iznosi detalje svog se*sualnog života:

- Kontaktirao me je preko Instagrama i odmah smo se videli. Nije tu bilo mnogo nećkanja, odmah je pao se*s, ali nisam baš zadovoljna... On voli samo da leži i to je jedina poza! Iskreno, očekivala sam mnogo više, ali možda je bio umoran pošto je bilo kasno...

viktorija mitrović
foto: Printscreen

Viki tvrdi da otad više nije imala želju da bude intimna sa košarkašem:

- Jednom smo imali se*s i to je to! Posle me je zvao, a ja sam ga kulirala. Bukvalno me je moljakao da se vidimo, pričao je da me želi, ali mi nije bio više interesantan. Čak je tražio da se snimamo i rekao je da će te klipove da čuva u telefonu. Rekla sam mu: "Da sam htela da se snimam u se*su, to bih radila za pare, a ne da ti čuvaš u telefonu." Posle toga smo prekinuli svaki kontakt.

Viktorija kaže da će se prema bivšem partneru postaviti kao prijatelj u rijalitiju i da sa njim više neće biti intimna.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Youtube

- Slobodna sam devojka, biće svega u rijalitiju jer ima mnogo lepih momaka, a sa Janjušem ne želim ništa. Možemo samo da se družimo i to je to. Zaboraviću da smo bili intimni - priča zadrugarka i otkriva na koga je već bacila oko:

- Fran Pujas mi je skroz sladak, kao neka beba je. Lep je i Marko Osmakčević, ali on nema harizmu. Videću, tek smo na početku rijalitija, ko zna ko će još da uđe. Volela bih da se zaljubim u nekog iz rijalitija i da to potraje za ceo život!

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.