PRAVIO LAŽNE SUZE OD PLJUVAČKE, LJUBAV MU DONELA VELIKE PROBLEME! U "Zadrugu 5" ulazi da bi SMRŠAO!
Foto: Priintscreen/Youtube

OPA BATO!

PRAVIO LAŽNE SUZE OD PLJUVAČKE, LJUBAV MU DONELA VELIKE PROBLEME! U "Zadrugu 5" ulazi da bi SMRŠAO!

Spreman je da uzme novac i smrša!

Objavljeno: 01:15h

Bane Čolak još jedan je potvrđeni učesnik pete, finalne sezone rijalitija ''Zadruga''. Iskusni rijaliti igrač u četvrtoj sezoni nije učestvova, ali je u nekima od prethodnih bio veoma zapažen. Prvu sezonu je svakako obležilo njegovo prijateljstvo sa Mikijem i Borom, a svaka sledeća sezona je donosila ljubavne problem Čolaku.

Bane Čolak
foto: Printscreen

Njegova burna i nesrećna veza sa Zerinom Hećo privlačila je veliku pažnju gledalaca, a o njegovim lažnim suzama i dalje govore. Čolak je u rijalitiju uspeo i da pronađe ljubav u trećoj sezoni "Zadruge". Iako je pred kamerama njegova veza sa Ivanom Krunić doživela neslavan kraj, kasnije se saznalo da su se posle rijalitija pomirili i obnovili svoju romansu.

- Ivani je teško, jer se nismo razdvojili duže od godinu dana. Ne bih sebi oprostio da se zaljubim. Neka se dobro vežu, polećemo - rekao je Bane.

Njegova majka Jasmina je kratko bila učesnica, budući da je ušla samo kako bi sinu "otvorila oči i pomogla da se ozbori sa problemima u rijalitiju".

Bane ulazi i u spektakularnu i poslednju sezonu ovog rijalitija, a kao glavne razloge zašto ulazi u "Zadrugu 5" navodi da želi da smrša i da uzme pare.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.