ŠA GA NE ZANIMA A TOMOVIĆA NE MOŽE OČIMA DA VIDI!FRAN U ZADRUGU UŠAO KAO SLOBODAN ČOVEK:"Žene su me koštale GLAVE!"
Fran Pujas, Foto: Printscreen/Youtube

DAME I GOSPODO!

ŠA GA NE ZANIMA A TOMOVIĆA NE MOŽE OČIMA DA VIDI!FRAN U ZADRUGU UŠAO KAO SLOBODAN ČOVEK:"Žene su me koštale GLAVE!"

Fran Pujas je rešio da ponovo uđe u petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga".

Objavljeno:

Fran Pujas, koji se publici predstavio u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, za tri dana postaće učesnik Zadruge 5.

Pre ulaska, Pujas je rešio da se "ponovi" te je poradio na svom spoljašnom izgledu

Naime, Fran je prvobitno dodao još jednu tetovažu u svoju bogatu kolekciju, zbog čega se njegov prijatelj Marko Đedović našalio da će mu odlazak na imanje u Šimanovcima biti spas od toga da se ceo ne prekrije tetovažama.

Fran Pujas
foto: RTV Pink printscreen

U svom profilu Fran je ispričao da ne planira da ulazi u veze. Dotakao se i nekadašnjeg prijatelja repera Nenada Aleksića Ša i priznao da ga on ne zanima, kao i da u ovoj sezoni ne bi voleo da vidi Vladimira Tomovića.

Osim toga, Pujas je rešio da promeni frizuru, pa je nadogradio kosu i spleo je u pletenice u stilu američkog repera Travisa Skota.

Fran Pujas
foto: Instagram

Takođe, Fran je progovorio o razlozima ponovnog ulaska u rijaliti kao i o svim gorućim temama koje su ga pratile poslednjih dana:

- Nisam spreman iskreno. Prošla sezona je iza mene, spremamo se za novu sezonu. Nemam taktiku... Čuo sam se sa Mikijem kad sam izašao, nije me zvao na venčanje, ali u dobrim smo odnosima. U Zadrugu 5 ulazim kao slobodan. Videćemo, po potrebi. Nadam se da neće biti seksa - rekao je Fran, a onda progovorio o navodnoj vezi sa Elenom Kitić za Pink.rs.

- Dobri smo prijatelji, i to je to. Sviđa mi se, odlična je cura... Elena i ja smo zajedno platili sve - rekao je Pujas i progovorio o tuči Maje i Cara, ali i o tome da li se čuo sa Nenadom Aleksićem Ša nakon njegovog raskida sa Tarom Simov.

- Nije bio neki sukob, malo su se sporečkali. Kratko sam se našao s njima i otišao sam. Ša mi se nije javio nakon raskida s Tarom. Ne znam kakav je sada s glavom i šta bismo pričali - otkriva Fran.

Podsetimo, Pujas je bio jedan od favorita za pobedu u Zadruzi 4 pa je samim tim dogurao do finala. U prethodnu sezonu ušao je sa devojkom Paulom Hublin, međutim kako to obično biva, stvari su se izmakle kontroli te je njih dvoje život odneo na dve potpuno druge strane i nisu više u emotivnoj vezi.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.