MILJANA I ZOLA NA TAJNOJ LOKACIJI PRAVILI RŠUM! Žestokom akcijom budili komšije, Čolić organizovao i ORGIJE!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

MILJANA I ZOLA NA TAJNOJ LOKACIJI PRAVILI RŠUM! Žestokom akcijom budili komšije, Čolić organizovao i ORGIJE!

Ne prestaju sa skandalima!

Objavljeno: 09:16h

Iza zatvorenih vrata apartmana koji se nalaze u sklopu jednog etno-sela na periferiji Beograda dešavali su se razni skandali s bivšim učesnicima rijaliti programa "Zadruga" kao glavnim akterima.

Nakon finala ovog šou-programa većina njih bila je tamo smeštena, o čemu su i sami pričali u svojim intervjuima.

Ekipa Kurira posetila je to etno-selo, gde su komšije iz ulice koja se nalazi tik uz ovaj kompleks otkrile ono što su zadrugari pokušali da sakriju od medija. Jedna komšinica, koja nije želela da se fotografiše, iznervirano je rekla da od bivših zadrugara ne može da se živi.

Mladić po imenu Peđa imao je takođe da ispriča brojne pikanterije bivših takmičara iz bele kuće.

Miljana Kulić
foto: RTV Pink printscreen

On je potvrdio i da su Miljana Kulić i njen bivši-sadašnji dečko Lazar Čolić Zola ipak bili zajedno u pomenutom etno-selu.

- Istina je da su Miljana i Zola bili zajedno u apartmanu, to svi znaju ovde u komšiluku. Noću je dolazila taksijem i išla pravo kod njega u sobu. Jedne večeri su imali tako žestok seks da su se drugi gosti bunili i zvali recepciju da ih opomenu. Mnogo su se i svađali zbog para, Miljana je kukala da ne sme majci na oči i da je sve spiskala na njega, kao i da se on ponaša kao go*no prema njoj. Inače, svi oni besplatno borave tu, a Miljani peru i veš i brinu o njoj - dodaje on.

Ipak, najskandaloznija je njegova tvrdnja da je Zola varao Miljanu s prostitutkama.

- Bilo je tu i orgijanja po sobama, za Zolu znam sigurno, dolazile su mu devojke sumnjivog morala. Svašta se radilo tamo po sobama. Pričaju ljudi i za Janjuša i još neke zadrugare da su učestvovali u tim zabavama, ali to ne mogu da tvrdim - završava mladić.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.