MILJANA KULIĆ DOŠLA U PROGRAM UŽIVO: Lepša je nego ikad, a njena prva izjava je pravi HIT! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPA

MILJANA KULIĆ DOŠLA U PROGRAM UŽIVO: Lepša je nego ikad, a njena prva izjava je pravi HIT! (VIDEO)

Šta misliš da si ove godine pokazala, pa si osvojila visoko treće mesto? - pitala je Ivana

Objavljeno:

Gosti voditeljke Ivane Šopić večeras su Lepi Mića i Miljana Kulić, koja je kasnila nekoliko minuta u emisiju. Nakon pevačevog izlaganja o Nadici Zeljković i Kiji Kockar, voditeljka je dala reč Miljani.

Šta misliš da si ove godine pokazala, pa si osvojila visoko treće mesto? - pitala je Ivana.

Smatram da ništa drugačije nisam pokazala, zasluženo sam osvojila treće mesto. Robert je bio izmišljotina, provokacija zadrugarima. Pozitivno me je iznenadilo treće mesto. Mada kakvih sve ima, ja sam zlatna. Zameram sebi mnoge postupke u prethodnom odnosu, nepoštovanje i svađe sa majkom, pa ulazak u vezu sa onim momkom (Danijelom), zaboravila sam mu ime. Mnoge stvari koje sam radila ne podržavam i ne treba ni narod. Bilo bi mi drago da je Milica Kemez pobedila. Što se Nadice tiče, ništa nije pokazala u rijalitiju, osim svađe sa Ša. Ako si ti lopov ne možeš lopova da napadaš. Nadica je radila isto što i Luna u mladosti, Tara, Paula, Maja Marinković... Ništa drugačije, a narod je tada bio još suroviji. Mogu da zamislim šta je tada bilo. Moja sestra i drug su bili u muškom toaletu, a Kija pored i pričala je samo ja da ne pobedim, da bi to bila bruka i sramota. Draga Kijo, ja sam tebe branila... Ona je kao povređena žena samo izvukla... Ljudi su uvideli ko je ko. Mnogi Kijini fanovi su prešli kod Lune. Nije ona skrhana kao što se predstavjala. Kada si skrhan, ne pada ti na pamet ni jahta, ni more sa muškarcima - istakla je Kulićeva.

Ne bih da nam prođe noć u komentarisanju Kije Kockar - dodao je Mića.

Ja joj želim isto što i sebi, daj Bože da svi budu srećni, ali ružno je šta je komentarisala. Pričala je u toaletu samo da ne pobedim ja, da sam bolesnica. Mlađa sestra me nikada ne bi slagala. Moja majka je očekivala da ću biti u top 5 - nastavila je Kulićeva.

Ja sam stvarno zaboravio ko je pobedio, pre neki dan me je neko pitao na bazenu... Ostale zadrugarke su dopustile da pobedni neka mirnoća. Ja sam je podigao... Bile su nominacije, ja sam rekao svoj komentar za Taru i Ša da više neću da ćutim, a onda sam Nadici rekao: "Sram te bilo što ćutiš". Ja sam to rekao! - rekao je Mića.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.