BORA SANTANA JE SPAVAO PIJAN KOD MOJE SESTRA: Milica Kemez ispričala pravu istinu pa stavila tačku na odnos sa njim
Foto: Printscreen

hit

BORA SANTANA JE SPAVAO PIJAN KOD MOJE SESTRA: Milica Kemez ispričala pravu istinu pa stavila tačku na odnos sa njim

"Svašta sam izdržala i pritisak i uvrede. Gledala sam da se dignem, da budem jaka. Borila sam se da budem psihička i stabilna. Išla sam srcem i bila istrajna u svemu. Narod me je nagradio"

Objavljeno:

Milica Kemez izašla je iz rijalitija "Zadruga" kao drugoplasirana, a po završetku rijalitija dobila je kuću.

"Volela bih da živim negde malo van gradan, na 15 minuta, sad to tražimo i nadam se da ćemo naći. Dobila sam vaučer za kuću kao što svi znate", rekla je Milica, a potom se dotakla svog učešća u Zadruzi:

"Svašta sam izdržala i pritisak i uvrede. Gledala sam da se dignem, da budem jaka. Borila sam se da budem psihička i stabilna. Išla sam srcem i bila istrajna u svemu. Narod me je nagradio".

Ona je spomenula i vezu sa Borom Santanom i otkrila da trenutno nisu zajedno.

Milica Kemez
foto: ATA IMAGES

"Mi trenutno nismo zajedno, ali se čujemo, u korektnim smo odnosima. Svako svojim putem, pustićemo vreme da odradi svoje. Suludo je biti u takvom odnosu, a da ne preuzimamo nikakve korake, da se vucaramo. Ima par pitanja na koja treba da mi odgovori, i on meni. Ispisala sam mu pitanja, jedno desetak. To su korektna životna pitanja na koja treba da odgovori. Ovo treba ili da se ozbiljno završi, ili da stavimo tačku. Dala sam sto posto sebe, i obilo mi se o glavu", kaže Kemezova.

Na pitanje da li se čula sa sestrom Mirelom i da li ju je pitala za odnos sa Santanom.

"Jesam. Sve je bilo onako kako sam i rekla. Nisam sumnjala da su imali odnose. Samo mi je bilo krivo kada je lagao da nije bio tamo. Muljao je tu mnogo da bi zaštitio tu priču. Dosta je tu ljudi sa strane uticalo da se tako plasira. On je tu prespavao, bio je pijan, bio je u tom stanu... Ništa se nije desilo između njih dvoje. Saslušala sam i njega i nju. Možda je hteo samo meni da napakosti. Moram da gledam šta je pričao o tome. Sigurna sam da se između njih ništa nije desilo", rekla je bivša zadrugarka u "Premijeri - Vikend Specijal".

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.