NECU ŠAMARALO OBEZBEĐENJE, KRVARIO JE, LAŽ JE DA SE TUKAO SA BRATOM: Espreso saznaje da je završio u HITNOJ POMOĆI!
Foto: Printscreen

au

NECU ŠAMARALO OBEZBEĐENJE, KRVARIO JE, LAŽ JE DA SE TUKAO SA BRATOM: Espreso saznaje da je završio u HITNOJ POMOĆI!

Neca nam je odmah rekao da ga boli vrat i da se oseća utučeno, a jedva je govorio obzirom da mu je pukla usna tokom incidenta

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Tokom dana u medijima je osvanula vest da su se na finalnoj zadrugarskoj žurki Neca i Peca posvađali, a da je sve eskaliralo tučom u toku koje je pala i krv.

Kontaktirali smo Necu da proverimo kako se oseća, a onda saznali da zapravo tuče sa bratom nije ni bilo, već da je istina dosta šokantnija i drugačija.

Neca nam je odmah rekao da ga boli vrat i da se oseća utučeno, a jedva je govorio obzirom da mu je pukla usna tokom incidenta.

Neca je demantovao da se sa bratom uopšte posvađao, a kamo li potukao, pa samo za Espreso ispričao pravu istinu:

"Nije istina da smo se Peca i ja tukli, nismo se čak ni svađali, imao sam problem sa jednim dečkom iz obezbeđenja koji mi je pretio iz nepoznatog razloga. Nakon kratke rasprave ušli smo u fizički sukob nakon kojeg sam pao na pod i nakon čega su usledili šamari kada mi je od siline udarca pukla usna." - priča Neca i dodaje:

"Bio sam izveden sa imanja nakon svega toga i to uz pretnje, a potom sam video i Pecu koji je dobio udarce u rebra. Otišli smo odmah u hitnu pomoć gde nam nisu ustanovili veće posledice, a danas se odmaramo." - kaže Neca i zaključuje:

"Mislim da nam je neko ozbiljno namestio ovu situaciju, naravno da sumnjam na jednu osobu, ali ne smem da govorim o tome jer nemam dokaze, laž je i da smo tokom prošle noći Peca i ja bili u alkoholisanom stanju."

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.