KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OGOLEO DUŠU! ISPRIČAO ZAŠTO JE POSTAO LOŠ MOMAK: Policajci su ga TUKLI kad je bio DETE!
Kristijan Golubović, Foto: Lazar Stanušić

lovačke priče?

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OGOLEO DUŠU! ISPRIČAO ZAŠTO JE POSTAO LOŠ MOMAK: Policajci su ga TUKLI kad je bio DETE!

Jedini preživeli iz filma "Vidimo se u čitulji" gostovao je u emisiji "Sceniranje" i voditeljki Ljiljani Stanišić ispričao najveće tajne.

Objavljeno:

Poslednjih godina poznat po učešću u rijaliti programima, Kristijan Golubović nekada je bio strah i trepet u kriminalnom miljeu.

Kristijan Golubović
foto: Kurir TV

Momak koji je početkom devedestih godina upao u diskoteku, pucao u plafon i predstavio se preko razglasa ljudima rečima: "Dobro veče, ovde Kristijan", otkrio je detalje iz svog života koje niko nije znao. Jedini preživeli iz filma "Vidimo se u čitulji" gostovao je u emisiji "Sceiranje" i voditeljki Ljiljani Stanišić ispričao najveće tajne.

Žestok momak

Mnogi ne znaju kako je Golubović postao žestok momak. Za to su, kako on kaže, krivi policajci.

- Krenuo sam nekom stranputicom uz pomoć loših policajaca. Kada sam imao 11 godina, priveli su me za delo koje nisam počinio. Neki klinac je od oca ukrao zlatnike i preprodao ih i optužio mene da sam ukrao. Policija je došla na čas i odvela me u policiju. Pekli su me cigaretama, tukli me. Inspektor Pantelić, stoka od dva metra je dete šamarao po ušima, krvarila mi je bubna opna. Vezivao me je, pendrekom udarao po cevanicama. Bio sam dete krhko, imao sam možda 55 kilograma. Na kraju su me stavili na stolicu i vezali lisicama za fioku i otiišli na teren. Izvadio sam fioku i odvrnuo šraf i izašao. Trčao sam do kuće, nisam stajao, padao sam. Ulećem u kuću, posle tog momenta, kada sam zagrlio mamu, rekao sam: "mama, od danas niko nikada neće više da me bije, bilo policajac, bilo ko" - otkrio je Kristijan i rekao da je od tada bio napadnut dva, tri puta vatrenim prujem, a 50 puta hladnim.

Bolest u detinjstvu

Golubović je ispričao i teške događaje iz svog detinjstva, kada se razboleo.

- Moja sestra provela je nekoliko godina u bolnici i ja sa njom. Meni su menjali celokupnu krv. Spremačica u vrtiću je prenela tuberkulozu meni, sestri, mami i još osmoro dece. Predškolsko mi je tako prošlo - prisetio se on.

Kristijan Golubović
foto: Instagram printscreen

Prvi poljubac

Da kod Kristijana ništa nije jednostavno, dokazao je kada je ispričao i kako je izgledao njegov prvi poljubac i susret sa devojkama.

- Bila je to k*rvica iz kraja Margarita koja je spavala sa svim dečacima, bila je socijalni slučaj. Ona se ljubila s jednm dečkom, a mi klinci gledamo pa pobegnemo. Posle sat vremena ja prolazim tuda a ona me uhvatila i kaže: "dođi vamo, bre da te ja nešto naučim" i poljubi me u usta sa jezikom - počeo je on i otkrio kada je izgubio nevinost.

- Sa 12 godina sam spavao sa devojčicom iz mog razreda, bio je 9. 9. I ona je bila nevina. Prevarila je oca i majku da spava kod drugarice, otišla je sa mnom kod tatinog prijatelja. On nas je primio. Klinci smo bili, ja sam legao, normalna poza. Bili smo par godina zajedno, dok nisam upoznao Danijelu - otkrio je on.

Kristijan Golubović
foto: Kurir TV

Supruge Danijela i Ivana

Kako kaže, žena Danijela je bila ona koju je najviše voleo, a ispričao je da je jedina tolerisala njegove prevare.

- Zvao me je drug jedan i pitao dali može nekih devet striptizeta da prespava kod mene. Imao sa kuću u Glifadi, a Danijela je otišla za Beograd. One su bile prostitutke. Ja sa njima u bazenu, jedna me oralno zadovoljava, druga sebe zadovoljava. Gledam, kad vidim u jednom momentu nečije noge i kese. "Šta to radiš, majmune?" Ja gologuz u erekciji skočio preko bazena, ona dohvatila pištolj iz stočića u bašti i opalila dva metka. Preskočio sam živu ogradu, otišao kod komšije u dvorište. Ona je sve ku*ve rasterala. Mislila je da može tako da prođe, da je to Srbija. Došla je odmah policija. Sakrila je sve čaure i rekla da je pucala na Lazerv pištolj dečiji. Prešla je preko toga u roku od 15 dana. Ivana nije prešla, zato sam se upustio u vezu sa Kristinom - otkrio je Kristijan i požalio se na seks sa suprugom Ivanom.

- Nije umela sa mnom, nije me razumela. Ja sam godinama kinjen i zatvaran, ako sam pristao da budem s njom u stanu, da ne idem u izlaske, ne jurim ženske, barem treba da mi da normalan seks. Sa njom je seks bio samo po potrebi mojoj. Njoj je to bilo nepristojno, neuredno, osećala je sram. To radi sa mnom, ne iz užitka, već zbog prvaljenja dece ili zbog mene - rekao je on.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.