NIJE ISPUNILA OBEĆANJE! Oglasio se OTAC Kristijanove LJUBAVNICE: Progovorio i o njenoj TRUDNOĆI u ZADRUZI!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

AUUUU!

NIJE ISPUNILA OBEĆANJE! Oglasio se OTAC Kristijanove LJUBAVNICE: Progovorio i o njenoj TRUDNOĆI u ZADRUZI!

Nije hteo previše da komentariše vezu

Objavljeno:

Dragan Spalević, otac učesnice “Zadruge” Kristine Spalević, otkrio je da bi prihvatio njeno dete sa Kristijanom Golubovićem, da je ostala trudna.

- Kristina bi imala našu podršku šta god da se desilo. Ako prihvatamo naše dete, svaki izbor koji je dobar za nju biće dobar i za nas. Sve što nju čini srećnom i nas usrećuje. Verujem da su prošla vremena ugovorenih i prisilnih brakova, tako da ćemo prihvatiti njen izbor, ona bira partnera za sebe a ne za nas – kaže on i dodaje:

- Kristina je što se nas tiče ostala neočekivano dugo u rijalitiju, ali mislim da je osim negativnih stvari pokazala i svoj talenat, inteligenciju, stav i odsustvo želje za spletkarenjem i mešanjem u tuđe živote.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Print Screen Youtube

On smatra da je Kristini izuzetno stalo do mišljenja porodice, te dodaje da je Kristina uplašena zbog čitave situacije.

- Pre svega jer ne zna šta je čeka kad izađe i to je ozbiljno remeti. Ona zna da je uradila neke stvari za koje nam je obećala da se neće desiti i nema predstavu šta mi mislimo o tome, a njoj je stalo samo do našeg mišljenja. Što se veze van rijalitija između ne i Kristijana tiče ne bih ni mogao puno da komentarišem. Uslovi u “Zadruzi” su bitno drugačiji od realnog života. Tu se vide ozbiljne emocije ali šta će biti napolju, to niko ne može da pretpostavi - rekao je on.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.