Vidovita Zorka izvređala Vesnu Rivas u emisiji uživo! (FOTO) (VIDEO)

a nekad su se družile

Vidovita Zorka izvređala Vesnu Rivas u emisiji uživo! (FOTO) (VIDEO)

- Koja si ti pevačica? Ona ne zna da peva, propala je pevačica. Ja bih bolje pevala od nje - rekla je vidovnjakinja
Objavljeno: 16:26h

Nekada popularna vidovnjakinja Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, u prošlosti se družila sa učesnicom Parova Vesnom Rivas, a njihovo prijateljstvo je iz nekog razloga okončano, pa je Zorka iskoristila priliku da u emisiji "Upoznajte parove" isproziva svoju nekadašnju drugaricu. Ukućani u dilemi: Da li Brendon ima problem sa potencijom ili je gej?

Printscreen/Vidovita Zorka
Zorka je objasnila čime se služi Vesna Rivas, a pevačica je na njen račun iznela nekoliko optužbi. - Pošto si i ti došla u studio, znači da sam veoma popularna. Došla si da se nakačiš na mene i ukradeš malo prostora u medijima. Ali, molim te. Svi znamo ko si ti. Ti si jedina koja je od nas vidovnjaka bila uhapšena. Zatvori, suđenja, nanogica... Ćuti, molim te. Udavala si se pet puta, od svakog muža imaš dete. Nemam šta ja tebi da odgovaram. Svi znaju ko je Vesna Rivas, a ko je vidovita Zorka, koja je bila u zatvoru zbog prevare - rekla je Vesna Rivas. U Parovima javno suđenje zbog agresivnog ponašanja (FOTO)
Dragan Kadić/Vesna Rivas
Vidovnjakinja se toliko iznervirala da je počela da psuje, a voditeljka i ostali gosti počeli su da je smiruju, da ne bi došlo do većeg skandala. - Vesna, da znaš da sam se ja udavala dva puta. Sada sam u emisiju došla s mužem i sinom. Ti si oko sebe skupljala samo debile. Koja si ti pevačica? Ona ne zna da peva, propala je pevačica. Ja bih bolje pevala od nje - odgovorila je Zorka.
Printscreen/Vidovita Zorka
Sami u toaletu! Prvi gej akcija u Parovima! (FOTO) - Kako je ona vidovita? Ona ne ume da gleda, ona je dolazila kod mene da joj gledam. Ždrala, jela i pila kod mene. Dolazila i dovodila drugaricu. Uzimale su garderobu. Ona moju garderobu nosi, ja njenu ne. Donosila mi je slike sa buvljaka. Ja sve što sam iz njenog butika donosila i pošteno platila, bacila sam u kantu. Imam prijatelje, znam šta je sve radila. Bolje da je ne otkrivam. Proziva svakoga, dokle više ta žena? - rekla je Vesna.
Printscreen/Vidovita Zorka
Voditeljka je reagovala i rekla Zorki da se smiri. - Moram da odgovorim. Gde si ti bila kad sam ja davala silne pare u humanitarne svrhe? - uporna je bila Zorka. - Sledeće nedelje ispada Vesna Rivas. Ako ne ispadne, ulazim ja - prorekla je vidovnjakinja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.