MARKO I LUNA OD FANOVA DOBIJAJU KUĆU: Čekajte da čujete sumu, zavrteće vam se
Luna i Marko, Foto: Youtube

au

MARKO I LUNA OD FANOVA DOBIJAJU KUĆU: Čekajte da čujete sumu, zavrteće vam se

Fanovi su, navodno, otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu, koja je juče došla na svet

Objavljeno:

Rijaliti zvezde Luna Đogani i Marko Miljković često dobijaju poklone od svojih mnogobrojnih fanova, a sada se Lunina armija odlučila da im pripremi veliko iznenađenje.

Fanovi su, navodno, otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu, koja je juče došla na svet.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali biće i više - rekla je jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti, a samo ona je, kako se priča, dala 2.500 evra.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Na fan grupama "Zadruge" i danas se pojavila objava gde pozivaju da se skuplja novac za Lunu. Koliko vidimo, reč je o tome da se skuplja novac za njihovu novu kuću.

- Ko nije do sad uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inbox za informacije - napisao je jedan od fanova, a u kometarima su se i ostali oglašavali.

Podsetimo, nedavno se pisalo o tome kako novopečeni bračni par želi da se preseli sa Novog Beograda u veći stan, upravo zbog bebe, a spekulisalo se čak i da grade svoju kuću, te verujemo da će im ova pomoć dobro doći ukoliko je prihvate.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.