DEVOJKA ZBOG KRISTIJANA OSTALA NEROTKINJA? Varao ženu koja je PREMINULA OD RAKA, napravio dete, a onda i PROBLEM
Foto: Youtube

au!!!

DEVOJKA ZBOG KRISTIJANA OSTALA NEROTKINJA? Varao ženu koja je PREMINULA OD RAKA, napravio dete, a onda i PROBLEM

Šokantne stvari se dešavaju...

Objavljeno:

Kristijan Golubović trenutno je u žiži javnosti zbog javne preljube u rijalitiju sa cimerkom Kristinom Spalević.

Kristijan je napravio dete drugoj devojci dok je bio u vezi sa svojom svojom pokojnom suprugom Danijelom. Pored činjenice da mu preljuba ni tada nije bila strana, popularni zadrugar otkrio je da je trudnoća prekinuta u četvrtom mesecu, ali ne njegovom voljom.

"Moja devojka je abortirala u četvrtom mesecu, zato što sam rekao da je moja Danijela trudna. Dan danas je nerotkinja, a imala je sve uslove", objašnjavao je Golubović uplakanoj Rialdi.

Kristijan Golubović
foto: Youtube

"Ubio dete", ljutio je promrmljao Čorba koji je par trenutaka pre toga upao u brutalan okršaj sa Rialdom, koja ga je u besu gađala flašom.

Podsetimo, najveća ljubav Kristijana Golubovića bila je nevenčana supruga Danijela. Njegov najveći životni poraz dogodio se kada je preminula od raka dojke.

Inače, Kristijanova nevenčana supruga Danijela koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav. S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo", rekao je svojevremeno njihov zajednički prijatelj.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.