BRENDON OTKRIO KOJA ZADRUGARKA SMRDI PA ZATO STALNO PRSKA PARFEM! Opleo je i po svojim CIMERIMA!
Foto: Printscreen

STRAŠNO!!!

BRENDON OTKRIO KOJA ZADRUGARKA SMRDI PA ZATO STALNO PRSKA PARFEM! Opleo je i po svojim CIMERIMA!

Nije žalio.

Objavljeno:

Branislav Radonić Brendon nedavno je napustio Belu kuću. Brendon je sada prokomentarisao Jovanu Ljubisavljević, Stefana Karića, Nenada Aleksića Ša, Taru Simov i Nenada Lazića Necu, a za bivše cimere nije imao lepe reči.

Jovana Ljubisavljević
foto: RTV Pink printscreen

Kada si govorio da neka devojka u Beloj kući sedi pored prozora i prskla se parfemom jer smrdi, da li si mislio na Jovanu misicu zbog afere sa haljinom?

- Jesam, ja sam mislio na Jovanu misicu ne znam kakvu ali ima tu titulu, ona ima neobuzdane nalete znoja na nervnoj bazi i to je kod nje izraženo. Ona ima fleke na telu i ojed na preponama i stalno posipa puder i parfeme kojima me je gušila pred spavanje. O Stefanu sam stekao loše mišljenje jer me je napadao, imao sam prilike da upoznam njegovog drugara koji mi je rekao kako on uzima roleks samo kada ide negde, i hvali se sa garderobom iz Novog Pazara, a kao je šatro markirano i dosta toga negativnog imam da kažem o njemu, on sada ne opravdava svoje postojanje i honorar, pa je i na veštački način sa misicom!

Kakvo mišljenje imaš o Tari Simov i Nenadu Aleksiću?

- Što se tiče Tare, neutralan sam! Ša je temperamentan i žao mi ga je jer je negativan, ali ga gotivim!

Budući da si na početku Neci izneo dosta uvreda, kakvo sada imaš mišljenje o njemu s obzirom na to da ste živeli zajedno?

- Recimo, što se tiče Nece sve je bilo zbog performansa, ali istinski nemam grama mržnje samo je bio navalentan!

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.