JEZIVE SLIKE NAŠE PEVAČICE! Nakon LOŠE URAĐENIH USANA USLEDIO PAKAO: Konci vire na sve strane, imala je OPERACIJU!
Sanja Stojanović, Foto: instagramscreen

ŠOKANTNO!

JEZIVE SLIKE NAŠE PEVAČICE! Nakon LOŠE URAĐENIH USANA USLEDIO PAKAO: Konci vire na sve strane, imala je OPERACIJU!

Sanja bez probelma podelila snimke nakon estetske intervencije.

Objavljeno:

Sanja Stojanović proslavila se 2007. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je stigla do samog finala, ali je umesto pevanja početak njene karijere obeležio p*rno snimak, nakog čega je doživela medijsku golgotu.

Pevačica se oglasila na društvenoj mreži Tik Tok gde je pokazala ishod nakon estetske intervencije usana.

- Ovo je biopolimer "apdejt". Danas sam se operisala, otok je veliki. Za par dana će to biti super, ali je haos. Nadam se da će ovo izgledati top - jedva je govorila Stojanovićeva, dok su joj se konci nazirali ispod usana.

@sanjastojanovic.official

Reply to @dabl_chrabl izgleda strasno,ali otok je ogroman,kada lepo spadne izbacujem video da vidite finalne rezultate.

♬ original sound - Sanja Stojanovic Off

Pevačica je po svemu sudeći morala da izvrši korekciju, a evo i zbog čega.

Biopolimer je veštačka supstanca, odnosno silikonski filer. On nije biorazgradiv, pa spada pod trajne filere i izaziva najveće kontroverze u svetu estetske medicine. S obzirom na to da je biopolimer strano telo, vremenom može doći do različitih komplikacija. Može se desiti da organizam posle nekoliko godina počne da ga odbacuje, što dokazuju i brojne medicinske studije. Tada počinju da se pojavljuju promene, od najbenignijih – poput: bubrenja usana, stvrdnjavanja materijala, pojave grudvica u usnama ili asimetričnosti i deformacija, pa do ozbiljnijih, kao što su: bol, menjanje boje kože, osipa, alergijskih reakcija, otvorenih rana, infekcija Nastala oštećenja mogu biti trajna, te da se biopolimer nepredvidivo ponaša i može da ugrozi zdravlje. S obzirom na to da se biopolimer sjedini sa tkivom usana, nije ga moguće ukloniti, osim hirurškim putem. Tada se uklanja deo po deo, nekada i sa okolnim tkivom, a neretko u nekoliko faza.

- Konci su skinuti, otok je prisutan još uvek, usna mi trne, nemam apsolutno nikakav osećaj. Rekli su da ću nakon mesec, mesec i po dana videti rezultate - oglasila se pevačica nakon nekog vremena.

Podsetimo, Sanja Stanković se nakon p*rno skandala neko vreme povukla sa javne scene, ali i danas se aktivno bavi svojom primarnom profesijom - muzikom.

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim. Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni.

Ipak, povlačenjem ništa nije postigla i trebalo je mnogo vremena da shvati da je napravila grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je Sanja svojevremeno u poznatoj TV emisiji.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.