MINA POBESNELA NA FRANA: Izabrao si Paulu, idite u hotel, pa se...
Foto: Printscreen

šok!

MINA POBESNELA NA FRANA: Izabrao si Paulu, idite u hotel, pa se...

Šokirali su sve!

Objavljeno:

Paula Hublin je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom je rekla da u "Zadruzi" treba da pobedi Fran Pujas i čak i da je Fran bolji frajer od Vladimira Tomovića.

Kasnije kada se Paula vratila na imanje, Hublinova je tražila pomoć drugih zadrugara da joj pomognu da se pomiri sa Franom. Na početku je sve krenulo uz osmehe i delovalo je kao da su oboje ovo pomirenje jedva čekali.

Međutim, kasnije su Pujas u Hublinova obavili razgovor u pušionici i Fran je rekao Pauli da veruje da je voli, ali da njoj ne može da veruje jer ga je dva puta izdala. Tu nije bio kraj. Nešto kasnije su Fran i Paula krenuli da razmenjuju nežnosti u dnevnoj sobi, a kada su se razdvojili, Pujas je želeo da objasni svojoj bivšoj devojci Mini Vrbaški o čemu je pričao sa Paulom, ali Mina nije želela da ga sluša.

zabava, zadruga, rijaliti, paula hublin
foto: printscreen

– Izabrao si Paulu! iditi u hotel, pa se izje**te! Isti ste! - vikala je Mina na Frana.

Pujas je pokušao sa Minom da popriča, ali to je sve bilo neuspešno. Fran je u jednom trenutku čak krenuo da plače, a Marko Đedović je uspeo da ga smiri i da ga nagovori da ode u izolaciju i da prespava, jer pijan ništa neće rešiti.

Interesantno je da je kod Pujasa u izolaciju na kraju došla i Paula, koja je pokušala da ga uteši, ali se razočarala zbog toga što joj nije bilo jasno zbog koga Fran plače - da li zbog Mine ili zbog nje.

– Ma, ne plače on zbog Mine. Zbog tebe plače - rekla je Sandra Rešić Pauli, koja je potom besno napustila izolaciju.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.