ZATVORSKI BEG IZ ZADRUGE! ISPLIVAO JEZIV SNIMAK MILJANINOG BEŽANJA IZ DRUGOG UGLA: Staklo svuda, ONA NA KROVU!
Foto: Youtube

ŠOK!

ZATVORSKI BEG IZ ZADRUGE! ISPLIVAO JEZIV SNIMAK MILJANINOG BEŽANJA IZ DRUGOG UGLA: Staklo svuda, ONA NA KROVU!

Njeni pokušaju bekstva šokiraju naciju.

Objavljeno:

Miljana Kulić je jedna od najaktivnijih i najskandaloznijih učesnika rijaliti programa "Zadruga". Ona je obeležila rijaliti svojim turbulentnim vezama sa Lazarom Čolićem Zolom, a potom i sa Danijelom Višićem.

Miljana je više puta pokušala da skrene pažnju na sebe pokušajem bekstva iz rijalitija. Snimci na kojima se vidi kako preskače ogradu, postali su viralni na društvenim mrežama.

Poznato je da je Veliki šef obezbedio Miljani da boravi u apartmanu zbog njenog sina, malog Željka. Međutim, u jednom trenutku, pre par meseci, Kulićeva je lomila sve po apartmanu, a obezbeđenje ju je sprečilo da napravi veću štetu i da se povredi.

Miljana Kulić
foto: Youtube

Bacala je stolicu po prostoriji, a u jednom trenutku odjeknuo je zvuk kao da je nešto puklo. Nakon što je stolicom gađala ogledalo u apartmanu, rešila je da preskoči ogradu. Ovaj filmski pokušaj bekstva zabeležila je i kamera. Međutim, Kulićeva se ubrzo predomislila i vratila nazad.

Miljana Kulić
foto: Youtube

Obezbeđenje je reagovalo i pokušalo da je smiri, a onda ima je ona zapretila:

To nije jedini put kada se Miljana odlučila na ovaj potez. Pre par meseci, zadrugarka je preskakala zid, a neko od prolaznika zabeležio je kamerom ovaj trenutak. Nije poznato zašto se u tom trenutku odlučila za bekstvo, ali gledaoci su posumnjali da je razlog bio ljubavni klip Zole i Ane Bulatović koji je Kulićeva pogledala prethodnu noć.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.