VEČERAS U ZADRUZI SVE TAJNE IZLAZE NA VIDELO: Dešava se nešto mnogo VAŽNO, ima da gori imanje!
Foto: Youtube

au

VEČERAS U ZADRUZI SVE TAJNE IZLAZE NA VIDELO: Dešava se nešto mnogo VAŽNO, ima da gori imanje!

Milan Milošević kročio je na imanje i okupio sve učesnike, kako bi započeli sa prikazivanjem svih klipova

Objavljeno:

Četvrtak u "Zadruzi 4" predviđen je za gledanje snimaka, emisiju koje se zadrugari najviše pribojavaju. Iako su svesni da je čitavo imanje pokriveno kamerama, koje ih u stopu prate 24 sata, stanari Bele kuće neretko misle da mogu da kaže ili urade nešto tajno, pa ćoškare i ogovaraju, a onda se posluže "amnezijom" za crnim stolom.

Milan Milošević kročio je na imanje i okupio sve učesnike, kako bi započeli sa prikazivanjem svih klipova, koji će večeras zadrugare ogoliti do srži i raskrinkati njihove najdublje tajne.

Milan Milošević, Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen

Prethodna nedelja u "Zadruzi" bila je posebno uzbudljiva, posebno zbog spektakularne svadbe Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša, koja se završila medenim mesecom u hotelu "Majdan". Po njihovom odlasku, Maja Marinković neprestano se pitala da li ju je Janjuš prevario i šta se događalo u hotelskoj sobi, ispod pokrivača. Iako joj je Janjuš skratio muke i ispričao joj detaljno šta se događalo tokom prve bračne noći, Maja je ubeđena da nije bio iskren, pa je danima dozivala Milana i nadala se klipovima, koji će sve otkriti.

Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša takođe izaziva ogromnu pažnju zadrugara, kojima nije jasno šta je zapravo razlog mnogobrojnih žestokih svađa repera i njegove devojke, a njihova izlaganja se često ne poklapaju za crnim stolom. Da li će upravo večeras izaći sve na videlo - ostaje nam da ispratimo u emisiji koja upravo počinje na ružičastoj televiziji.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.