TAKI PONOVO BRANI ĆERKU: Maja je Janjuša urnisala od BATINA, a njen otac govori nešto potpuno ŠOKANTNO!
Foto: Printscreen

šok

TAKI PONOVO BRANI ĆERKU: Maja je Janjuša urnisala od BATINA, a njen otac govori nešto potpuno ŠOKANTNO!

Pozvali smo Takija Marinkovića, Majinog tatu kako bi nam prokomentarisao trenutnu situaciju koja se događa u Zadruzi

Objavljeno:

Maja Marinković nije mogla da dođe sebi nakon Janjuševog dolaska, pa ga je naterala da joj pokaže kako je ležao sa Aleksandrom Nikolić, a onda i ponovo počela da plače.

Nakon što je saznala da su Janjuš i Alekasndra prespavali zagrljeni u krevetu, Maja je dobila nervni slom i počela da udara Janjuša pesnicama u glavu.

Mediji su pozvali Takija i tražili komentar.

- Šta da vam kažem više za njih dvoje. Tužan sam što gledam svoju ćerku u ovakvim situacijama. Svako ko je zna privatno, zna da se ona ovako ne ponaša, ali on izvlači najgore iz nje - započinje Taki .

- On je lažov, manipulator, klošar i kockar. Kune se da ne kocka, a imali smo priliku da vidimo šta radi na žurci. Gleda svaki momenat da iskoristi da je napravi ljubomornom kako bi ona plakala i kako bi izvukao iz nje ono najgore - govori otac Maje i dodaje:

- Dok je bila sa onim idiotom Čorbom nikad ni jedan konflikt nije imala, a evo vidite sa njim non stop haos, izaziva je i namerno radi sve to. Hteli ste rijaliti evo sada rijaliti, dok moje dete pati unutra - rekao je Taki vidno uznemiren.

Kako će se odvijati situacija na dalje između njih ostaje nam da pratimo i vidimo.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.